Moderator

IQs seminarie i Almedalen 2015 Fyller media glasen?
Emanuel Karlsten har i flera år lett samtal, intervjuer och debatter, de senaste åren i riksradio. Tilldelades 2014 Stora radioprisets ”Årets rookie” som programledare för det dagliga nyhetsmagasinet P3 Nyheter.

Genom åren finns stor erfarenhet av att både leda brännande debatter och konstruktiva samtal.

I programmet ”P3 nyheter med Karlsten” intervjuades ministrar, känsliga möten leddes och hetsiga diskussioner parerades.
I P4 extra har samtalen fokuserat på både kändisar och ”vanlisar” där tyngdpunkten har legat på att hålla gott tempo och ställa frågor på ett sätt så lyssnare med olika bakgrund förstår och kan relatera.
Den senaste tiden och under 2016 är Ring P1 huvuduppdraget. Ett program utan manus eller förberedelser som ställer höga krav på att kunna vara närvarande i stunden och utvinna det bästa i varje inringare.

Som moderator har uppdragen varit i både större sammanhang som TV-kristallen och intimare intervjuer hos mindre föreningar.

Målet är att varje samtal ska mynna i något produktivt där både deltagare och lyssnare ska känna att de förstod något nytt, eller tog fick med sig en ny insikt.

Emanuel utgår från Göteborg, men har uppdrag över hela Sverige.
Kontakta Emanuel Karlsten på kontakt@emanuelkarlsten.se eller 0702772030 för prisuppgift och bokning.
CnQcoHEXEAA-JAB