≡ Menu

Mest retweetade v3

Det har varit en internetvecka som har dominerats av två stora snackisar: Göteborgs snöoväder och mannen som efterlystes efter sparken mot en småbarnsmamma. Båda två satte också stora avtryck på topplistan. Här är de tio mest retweetade, vecka 3:

10) @YB_Sodermalm

Överallt ville folk hjälpa till att ta fast mannen som sparkade mot mamman. Och bara efter ett dygn kunde polisen berätta att de gripit mannen

9) @YB_Sodermalm

Detta alltså efter att polisen själva gått ut med bilder på mannen. De twittrande Stockholmspoliserna stod alltså för både plats 10-9 med sina rapporter om detta.

8) @Jlliindqvist

Veckans andra stora internetsnackis handlade om TV4-reportens miss i direktsändning. Som först(?) fångades och postades av en kille i den stora Facebookgruppen ”Vad händer i Göteborg” och sedan fick spridning – överallt! På Twitter var det @Jlliindqvist som la ut den på Vine, vilket blev den twitterstatus som fick flest att retweeta.

7) @EdlingEmma

Veckans minitwittrare som blev gigant. Emma har 123 följare, men lyckades ändå få snurr på den här.

6) @SjogrenPatrik

Rimliga prioriteringar.

5) @ZinoJamal
Wow.

4) @maksaustli

Igenkänningshumor i tre rutor.

3) @AliciaWiberg

Vad hände med disneyklubben??

2) @bjornekmark

Martin Dahlin ger uttrycket ”gå över lik” ett ansikte.

 

1 ) @gustavelund

Det politiska kriget är ständigt pågående på Twitter. Högersidan försvaras ofta av Uvell, som här får en effektiv (och givetvis elak) replik av @gustavelund. Potential att leta sig upp på listan över mest retweetade någonsin?

Här är tidigare veckors tweets

Mest retwetade

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: