Hittat, länkat och kommenterat – May 22, 2010

av Emanuel Karlsten den maj 22, 2010

i Länkkommentarer

 • Jesus Kristus är Herre!
 • – I dag är det Jesusmanifestationen i Stockholm. 10 000+ kristna kommer vara i Stockholms Kungsträdgården och gå i parad dit under dagen. Det är första gången jag inte bevakar det för Dagen. Men jag kommer antagligen vara där, på ett eller annat sätt. Men jag kan inte hjälpa med att dela Åke Bonniers sorgliga inlägg:

  ”Lördagens manifestation i Stockholm skulle kunna vara ett svar på detta och jag kommer att gå Dit med den intentionen trots att jag enligt somliga inte bekänner mig till den ”rene Jesus” (vem som nu gör det?).”

  Tänk om manifestationen hade stått för något annat? Än att det bara är för oss med ”rätt” tro. Jag kan tycka det är tragiskt.

  För övrigt: Att ha twittertaggen ”#jesusfest” för ett evenemang som heter Jesusmanifestationen… Är det inte väldigt förvirrande att komma på ett nytt namn för en manifestation som redan har ett namn?

 • Tagen på allvar.
 • – Det här är ytterst privat. Jag hade aldrig skrivit om min mormor. Inte på det här sättet. Men tänk. Min mor gör det. Hon berättar om det, öppet och ärligt. Om min mormors vånda.
  Och min mormor för röst. Över hela internet. Hennes ord, hennes beslutsångest, hennes sjukdom och hennes envishet får ge inspiration både till min mor och till mig. Och nu till alla er andra. Genom att min mamma börjat blogga.
  Jag tycker det är så fint. Och förvånande.

Previous post:

Next post: