Ok, säg ärligt nu – är det här hybris?

av Emanuel Karlsten den maj 5, 2011

i Mellansnack

Jag tycker det här är genuint besvärligt och är oklar om jag slåss mot jante eller mitt sunda förnuft.

Men jag har ju den här Facebooksidan, som jag bloggat om nån gång förut. Jag skapade den utifrån att Facebook knuffade igång att även enskilda journalister borde ha en facebooksida. Så då skaffade jag det. Som ett test och för att jag såg några goda exempel. Men allra mest för att jag såg det som en utväg för att hålla igång min Facebookaktivitet. Jag som annars mest twittrar kan inte direktöverföra alla mina tweets till facebookstatusar utan att bli blockerad av facebookvänner. Men med en sida kan den som vill följa mitt twittrande – på Facebook.

Så i dag fick jag för mig att pilla lite med den här bloggen. Och tänkte att man kanske borde puffa för facebooksidan? Så jag testade att lägga in den här till höger. Ni ser? Äh, jag klistrar in en bild så ni ser ett exempel på det också.

Vad tycker ni om detta tilltag? Det blir ju inte bara en vink om att man kan följa mitt twittrande på Facebook, utan också en fråga om du vill gilla mig på Facebook.

Usch, jag rodnar av att bara säga det. Gilla MIG på Facebook, haha! Nä, vi skiter i det där, va? Den som vill får söka upp mig på Facebook och gilla där.

Eller? Är jag töntjante nu? Jag klarar inte av detta. Hjälp mig, dammit!

Previous post:

Next post: