3 korta konstigheter om Ola Lindholms medverkan i #Hubinette

av Emanuel Karlsten den september 6, 2011

i Medier och internet

Jag är väldigt ambivalent inför Ola Lindholms framträdande i Hubinette ikväll. Och får flera frågor.

1) Varför sitter han i tingsrätten och vägrar säga ett ord och dyker dagen efter upp i SVT för att ge sin version?

2) Varför säger han att han ångrar att han gick på fotboll den där kvällen? Att han egentligen skulle gått på cirkus och då hade sluppit allt det här. Det han säger där skulle då vara A) Att han fick i sig kokain under matchen, vilket omöjliggörs av att kroppen hunnit processa kokainet. Vilket lämnar oss med B) Att han egentligen mest ångrar att han åkte fast.

3) Om man bara är mån om att allt ska lägga sig, varför ställer man upp i en tv-sänd intervju och skapar fler frågor än ger svar?

Bortsett från det tycker jag ändå att det var bra. För folk som inte sitter och analyserar så tror jag det var lite axelryckning. Man fattar att han gjort det och går vidare, tyckte att de såg en vanlig, skakad människa.

Men så har vi sådana som du, jag och media som är nyfikna, kommer skriva och analysera. Då finns det inte en chans i världen att det ”bara kommer försvinna”.

(och som en randanmärkning(!) är det rätt roligt att Filip och Fredriks nyhetsprogram breaking news inte fick rättigheter att visa klipp från LIndholm-inervjun och därför spelar upp den med två skådespelare som läser ur manus)

Uppdaterat: Och där gick väl dumheten genom taket. Ola Lindholm har ställt upp i ytterligare en intervju. Hur tänker han nu? Ska det lägga sig ännu snabbare?

Previous post:

Next post: