Hittat, länkat, kommenterat – September 20, 2011

av Emanuel Karlsten den september 20, 2011

i Länkkommentarer

 1. Jeremy Vine left red faced following four letter tweet – News – THE DRUM – Advertising, Design, Media, Marketing, Digital, PR – News, Information & Jobs
 2. – Haha, engelsk radioprofil missförstod Follow fridays förkortning och skrev istället #FFS

 3. Ny ledare utan agenda – Svedala – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt
 4. – SD säger bara sanningen när ingen spelar in? Fattar ingenting. Hur kan det här vara ett etablerat parti? Vad sägs om det här citatet:
  Varför blev det Sverigedemokraterna?
  – Jag tycker att partiet behövs. Ännu mer nu när man hör vad som hände den 11 september i USA. Är det detta vi ska acceptera? Vad är det för värld vi lever i?
  Hur menar du?
  – Det vill jag inte svara på. Jag vill inte kommentera det.

 5. Kissie vill byta profil – Kultur & Nöjen – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt
 6. – Bra reportage om Kissie och hennes försök att bli Blondinbella. Jag tror det finns många paralleller till Big brother-profilerna Linda Rosing (eller vilket efternamn hon nu har) och Carolina Gynning.
  Kommer ni ihåg den jämförelsen som Åsa Linderborg gjorde? Tycker den är talande även här. Vår klassbakgrund avgör hur media och vår omgivning uppfattar oss. Tragiskt, men sant:
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article11308804.ab
  Givetvis, kan det övervinnas. Men det kräver att man gör upp med sitt förflutna, inte försöker sminka över det med ytterligare ett lager brunpuder.

 7. 318uppror.jpg (JPEG-bild, 1001×705 pixlar)
 8. – Fantastisk illustration om den moderna samtidens sätt att förhålla sig till upproret och solidariteten.

 9. Jordskalvet på Haiti krossade allt – utom fotbollen. Unikt reportage av Erik Niva | Fotboll efter döden | Nyheter | Aftonbladet
 10. – Har ni sett Aftonbladets försök att presentera stora genomarbetade reportage på ett lite annorlunda sätt? Det här är frukten av en ny struktur på redaktionen där IT-utvecklare sitter som en redaktionsresurs, så att sådana här spontana idéer kan förverkligas. Jag önskar att Aftonbladet själva skrev mer om det här. Det är så bra, så smart!

 11. emanuelkarlsten | skitch.com
 12. – Jag har fått några hundra prenumeranter på Facebook nu. Och allt beroende på att Facebook verkar skjutsa på det genom att lyfta upp de med prenumeranter som annonser. Fick skärmdump via twittrare här. Rolig grej! Och prenumerera på mig gör du här: http://facebook.com/emanuelkarlsten

 13. heroinöverdosen som dödade min pojkvän, och mit psyke
 14. – Det är så väldigt många fina berättelser som skickas in till Livegranskningen just nu. Ni måste läsa den här. Om en heroinists beroende.

 15. Han sökte en fru som inte kräver jämställdhet – Inpå Livet – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt
 16. – En fin berättelse om en man som försöker hitta kärleken och väljer att göra det genom att öppna plånboken. En form av indirekt social prostitution skulle man säga om man var elak. Men egentligen kan vi bara säga det eftersom de möts från två helt skilda geografiska områden. Är det inte så här förhållanden uppstår varje dag på, säg, Stureplan?

 17. "Twitter är för ytligt för medborgarjournalistik" | Inrikes | Nyheter | Nyheter24
 18. – Nyheter24 drar igång en grej om twittermakt. Jag och @magnuslj tjötar.

 19. UR:s programarkiv öppnas – UR
 20. – Det här är ju fantastiskt – URs material blir nu fritt! Men fortfarande flera frågor – är det bara för studenter? Tidigare har det talas om en helt fri licens.

 21. Gordon Ramsay's Badger-Eaten Porn Dwarf: Just a Myth?
 22. – @Nyheter24 skrev, som en av få tidningar, om den här nyheten. Som nu visar sig vara en bluff. Vad säger de nu? Hittills ingenting.

 23. Drug Free – Imgur
 24. – Två bröder(?). Så många frågor.

 25. Google Voice being tested in Europe ahead of international launch
 26. – Google Voice kommer till Europa! Heja!

 27. Please copy me » Niclas Carlsson: ”Jag vill se mer av Oves hysteriska fru”
 28. – Haha, det här var ju kul! Fick tipset via @popfabriken – världens första statusradintervju på Facebook!
  Och i dag körs samma sak på Topgears facebooksida! Där även ”fansen” får vara med. Smart! https://www.facebook.com/TopGearSverige/posts/244017942311316

Previous post:

Next post: