Ni får tycka vad ni vill, men ikväll lyssnar jag bara på Molly

av Emanuel Karlsten den oktober 7, 2011

i Medier och internet

Jag erkänner. Jag kollade på Idol. Ni får tycka vad ni vill om det. Men av någon anledning fängslar mig årets omgång mig totalt. Jag har inte sett på flera år. Vet inte om det beror på Bard, den där tönten med halvmustaschen, eller att det är begåvningar i stallet som jag aldrig sett något vara i närheten av.

Jag älskar Molly. Älskar på ett sätt som får mig att vilja stå upp när hon sjunger. Jag gillar Emil på det där storebrorsiga sättet. Jag gillar Robin, Amanda F och hon den joker-tjejen med blond snedlugg som jag glömt vad hon heter. Och så gillar jag Molly. Sa jag det? Jag gillar henne så mycket att det börjar bli opassande. Hur – HUR – kan man sjunga så bra som 15 år gammal. Det är inte fysiskt möjligt? Det är inte ok! Jag ser här en stjärna som inte är från denna planet.

Molly%20Pettersson%20Hammar%20-%20Set%20Fire%20To%20The%20Rain

Och den här Amanda P som ni pratar om. Hon är bra, men har ni förstått vad hennes problem är? Att hon är färdig. Inte att hon ÄR färdig, men att hon tror att hon är färdig. Det blir hennes fall. Det blev hennes första fall – när hon trodde att låtval var sekundärt hennes röst – och det kommer att bli hennes nästa fall.

Eller så mår hon bara bra av att falla ur tävlingen.

Previous post:

Next post: