≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – August 7, 2011

 1. Chromeless Player KB
 2. – Kungen samlar folklighetspoäng med att göra raketen på scoutläger. Oklart om detta hjälper scouterna. http://bit.ly/n7msaq (via @mymlan)

 3. KIA-index – v.29
 4. – Kolla på det här! Nyheter24-gruppen har samlat sina köp på mätsajten Kiaindex och blir därmed femte störst i Sverige! Större än Hotmail och Expressen, tex. Jag skrev några rader om det här smarta köpet när det begav sig, men poängterar gärna igen: Nyheter24 är det mest spännande medieföretaget i Sverige just nu https://emanuelkarlsten.se/06/varfor-nyheter24s-kop-av-wyatt-ar-sa-stort/
  (om det bara inte vore för det där med det publicistiska… men det tar vi en annan gång)

 5. Varför ska jag välja Expressen?
 6. – Intressant att Expressen själva menar att den stora skillnaden mellan dem och Aftonbladet är ”tidningarnas historiska grund, ägandet och den publicistiska hållningen, som i första hand uttrycks på opinionssidorna. Expressen har haft samma svenska familj som ägare sedan starten 1944 och dess politiska hållning på ledarsidan är liberal, medan Aftonbladet numera ägs av norska börsnoterade Schibsted, där dock LO tillsätter den socialdemokratiska ledarsidans chefredaktör.”

 7. Filadelfia stoppade konsert – visste inte om ockulta inslag
 8. – Men oj! Det här är ju fantastisk humor! Läs detta, men börja ännu hellre att läsa krönikan som startade allt: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article13376606.ab

 9. Mobilsajterna raketökar
 10. – Väldigt imponerande. Inte minst med tanke på hur så många (ping @peranchor, @morpac) gått i år och pratat om hur viktig mobilmarknaden kommer att bli. Nu händer det. Dubblerad trafik, upp mot 1,4 miljoner unika, på ett år. Mobilsajt är grejen. Vi måste se till att skapa flöden som anpassar sig till den apparat vi vill se innehåll på.

 11. Världens bästa ficktjuv
 12. – Älskar sånthär!

 13. Hejdå Sydsvenskan. | Journalist Kinga Sanden
 14. – Att jag inte länkade till det här igår är skandal. Det här är det mest sanna som skrivits om svenska medievärlden sedan… ja, kan inte komma på. Heja @kingasanden! Du är så väldigt bra!

 15. Rebecca Black Draws Millions of Views for 'Friday' Follow-Up
 16. – Rebecca Black, som på kort tid fick fler youtubetittar än Justin Bieber, har dragit ihop 22 miljoner tittare till sin uppföljningsvideo. Och ja, det är helt oförklarligt.

 17. Tillbaka | Svenske artisten Loney Dear släpper nytt album.
 18. – Är inte det här lite roligt med frikyrkosverige? Vi dubbar ett gäng artister som ”våra”, trots att de egentligen inte har någon koppling till kyrkan eller kristen tro. Emil Svanängen i Loney dear är inte uttalat troende. Tomas Andersson Wij har själv skrivit på Twitter hur oförstående han är för kyrkans fäbless för honom. Roligt fenomen det där.

 19. Hotbrev
 20. – Tydligen fler än Blondinbella som fått hotbrev.

 21. Behöver alla en pappa?
 22. – Nej. Själv har jag en morfar som aldrig ansträngt sig att prata med mig. Alla relationer är inte värda att tvingas fram.

 23. KD-politiker får regnbågspris
 24. – Tuve Skånberg utdelar en annorlunda form av parti-aga mot prisvinnarna.

 25. Dans till ord
 26. – Den här är väldigt roligt.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Johannes Sköldengen augusti 12, 2011, 10:48

  Nja, nu är det väl inte så märkligt att Emil Svanängen betraktas som kristen med tanke på hans skiva ”Särla”…

 • Johannes Sköldengen augusti 12, 2011, 10:48

  Nja, nu är det väl inte så märkligt att Emil Svanängen betraktas som kristen med tanke på hans skiva ”Särla”…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.