Om Emanuel Karlsten


(fotot fritt att använda med credd till fotograf Martin Ridne)
(alternativ bild)
(alternativ bild)

Emanuel Karlsten, journalist. Föreläser om sociala medier och driver ett konsultföretag för att hjälpa medier och organisationer att förstå och använda internet.

Krönikör Göteborgsposten, programledare i Sveriges radio och medgrundare av nu nedlagda nyhetskollektivet Ajour.
Har en bakgrund som sociala medier-redaktör på Expressen, fast nyhetskrönikör på Dagens nyheter och webbredaktör på tidningen Dagen (läs mer: CV)

Utsedd till Sveriges tredje mest inflytelserika journalist på Twitter (Twitterbarometern), Twitters mest inflytelserika sociala medier-expert (Twitterbarometern) och en av framtidens mäktigaste personer (2015, 2016). Jurymedlem i till exempel Stora radiopriset och Blogawards, styrelseledamot i Medieakademin.

Författare i några antologier, men annars mest bara en bloggare.

Envis och rastlös, tänker när jag skriver, tror när jag ber och kämpar för att nära en Gudstro kyrkan omedvetet stukar.

Bloggen är till för mina randmarkeringar, det som inte passar in på annan plats.

Kontakt: kontakt@emanuelkarlsten.se
0702 77 20 30

  • Ja, visst är inslaget med Söder skrämmande. Jag förvånas av att man ger honom fem minuter att sprida sin dynga. Han upprepar ju samma svar gång på gång. Förstår inte heller varför man ger högerbloggen ft gratisreklam i Aktuellt. Skönt ändå att SD nu visar att de vill ha ett fortsatt delat Sverige. Ett land där invandrare stämplas som brottslingar redan innan saken prövats.

  • Ole

    Varlden idag har blitt solgt til den norske avisen DagenMagazinet:

    http://visjonnorge.no/index.php?sideID=952957&ledd2=0&ledd1=

    De største eierne (majoriteten) i Dagenmagazinet er de konservative lutherske bedehus-bevegelsene Indremisjonsforbundet og Norsk Luthersk Misjonssamband