≡ Menu

Föreläsare digitalisering

Emanuel Karlsten är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om digitalisering och sociala medier. Bland tidigare kunder finns  både internationella konferenser och ideella föreningar. Föreläsningarna är tempofyllda och exempelfokuserade där alla kan ta med sig något handgripligt som förändrar arbetssituationen redan nästa dag.
Föreläsningarna anpassas utifrån önskemål och kundens specifika behov, men du kan också välja en av följande föreläsningar.

Alla föreläsningar kan även hållas på engelska.

Lyckad digitalisering – en karta till framgång på nätet

I en värld där auktoriteter och fakta tappat betydelse har relationer blivit vår viktigaste valuta. Det förändrar logiken för hur företag bygger en långsiktig, framgångsrik närvaro på nätet. Föreläsningen bryter pedagogiskt ned internet förutsättningar för att sedan bygga upp förståelse för hur man skapar framgång för sig själv eller företaget.
Exempel på innehåll:
• Glöm sociala medier – internet handlar om att paketera för 4 beteenden.
• Internet är en mingelfest – så varför står du och ropar?
• Därför lyckas influencers – och det kan vi lära från dem.
• Skapa nyckeltal för din digitala strategi.

AI bortom wow och dystopier – vad kommer hända?

Vad händer när vi skapar en intelligens som överträffar människan? Bortanför dystopierna finns en verklighet vi behöver anpassa oss till – snabbt. Vi tar oss igenom de olika möjligheterna och hoten, för se hur en framtid kan se ut för dig och din verksamhet.
Hur skapar du beredskap för mänsklighetens hittills mest genomgripande teknik.

Barn, internet och föräldraskap – går det att lyckas?

Vi är i en helt unik tid, med helt unika skärmar och helt unika utmaningar. Så känns det. Men kanske har varje generation känt samma sak? Så hur ska vi förstå den värld som nu utvecklas och formar våra barn och samhällen. Emanuel Karlsten guidar oss genom en ny vildvuxen medievärld där det inte är lätt att känna igen oss själva, men där det finns några nycklar som gör oss till bättre föräldrar, vuxna och medborgare.

Sociala medier: Allt är annorlunda, allt är som vanligt

Vi pratar om vikten av att bli personlig, våga använda trams och ger massor av praktiska exempel på hur ditt företag kan ta några bra första (eller nästa) steg.
Föreläsningen fungerar som inspiration, eller som ett steg mot att skapa en bättre digital strategi.
Föreläsningen fungerar även för föreningar och ideella organisationer.

Kommentarer om föreläsningen:
”Många angav din föreläsning som höjdpunkten på vår konferens”
”Kanonbra inspiration. Levande föreläsning. Jag fick flera konkreta idéer att börja jobba direkt med.”
”Din föreläsning fick fick lysande kritik, kan man lugnt påstå. Deltagarna fick skatta hur bra de tyckte den var i en skala från 1-6, där 1 var sämst och 6 bäst. Du fick bara fyra femmor och sexor. 64 procent var sexor!”
”Emanuels föreläsning, finns bara ett sammanfattande ord: Suverän!!”
”Emanuel Karlsten var mycket bra och jag gillade särskilt hans grundton kring förhållningssätt snarare än tvärsäkra påståenden om hur något är.”

Vad gör ”sociala medier” med oss som människor?

Hur fick man överhuvudtaget kontakt med en annan människa innan mobiler, mejl och Facebook? Och hur påverkar våra nya sätt att kommunicera våra sociala och känslomässiga liv? Om 10-talet var decenniet då vi proppade nätet med informationen har 20-talet varit decenniet då vi fyllt det med känslor. Vi ställer oss frågan vad vårt teknologiknarkande egentligen gör med oss – och våra relationer?

Kommentar om föreläsningen:

screenshot 2015-03-27 kl. 17.59.44

För pris och bokning: kontakt@emanuelkarlsten.se