Föreläsare sociala medier och digitalisering

416807_383693214976542_787535147_n (2)
Emanuel Karlsten är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om digitalisering och sociala medier. Bland tidigare kunder finns  både internationella konferenser och ideella föreningar. Föreläsningarna är tempofyllda och exempelfokuserade där alla ska kunna ta med sig något handgripligt som kan förändra arbetssituationen redan nästa dag.
Föreläsningarna anpassas ofta utifrån önskemål och kundens specifika behov, men du kan också välja en av följande föreläsningar.

Alla föreläsningar kan även hållas på engelska.

Så kan du förstå och använda sociala medier

En metodisk genomgång av hur sociala medier har kastat om allt och vad du och ditt företag behöver för att vara framgångsrika på nätet. Vi pratar om vikten av att bli personlig, våga använda trams och ger massor av praktiska exempel på hur ditt företag kan ta några bra första (eller nästa) steg.
Föreläsningen fungerar som inspiration, eller som ett steg mot att skapa en bättre digital strategi.
Föreläsningen fungerar även för föreningar och ideella organisationer.

Kommentarer om föreläsningen:
”Många angav din föreläsning som höjdpunkten på vår konferens”
”Kanonbra inspiration. Levande föreläsning. Jag fick flera konkreta idéer att börja jobba direkt med.”
”Din föreläsning fick fick lysande kritik, kan man lugnt påstå. Deltagarna fick skatta hur bra de tyckte den var i en skala från 1-6, där 1 var sämst och 6 bäst. Du fick bara fyra femmor och sexor. 64 procent var sexor!”
”Emanuels föreläsning, finns bara ett sammanfattande ord: Suverän!!”
”Emanuel Karlsten var mycket bra och jag gillade särskilt hans grundton kring förhållningssätt snarare än tvärsäkra påståenden om hur något är.”

 

Vad gör ”sociala medier” med oss som människor?

Hur fick man överhuvudtaget kontakt med en annan människa innan mobiler, mejl och Facebook? Och hur påverkar våra nya sätt att kommunicera våra sociala och känslomässiga liv? Om 90-talet var decenniet då vi proppade nätet med informationen har 10-talet varit decenniet då vi fyllt det med känslor. Vi ställer oss frågan vad vårt teknologiknarkande egentligen gör med oss – och våra relationer? Digitala medier har förändrat vårt sätt att skapa och upprätthålla relationer, men är det också så att de i grunden förändrar dem?

Kommentar om föreläsningen:

screenshot 2015-03-27 kl. 17.59.44

Källkritik på nätet

Om hur internet har gjort att vi alla plötsligt blivit ansvariga utgivare. Makten är inte bara mediernas, utan varje person som klickar ”dela” på internet. Vad sprider vi, varför sprider vi det och hur ska vi förstå utvecklingen där fakta inte är lika attraktivt som det väl var förr?

Digitaliseringens påverkan

Vad händer nu och vad händer härnäst? Hur ska vi förstå den utveckling som ständigt pågår och hur ser vi till att vara först in i framtiden? Vi spanar på vad som händer nu och tar fram det allra senaste som du behöver veta för att fatta de bästa besluten.

För pris och bokning: kontakt@emanuelkarlsten.se