≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – June 24, 2011

Midsommar och jag har i sedvanlig ordning varit dålig på att planera. Hela saken med de stora dagarna ger alltid kraftig ångest. Men midsommarfirandet är värst. Alla ska ha en berättelse tills på måndag. Om hur bra det var. Jag brukar, i tillfällen som dessa, hänvisa till en text jag skrev för många år sedan. Om midsommarångest. Sådan behöver jag dock inte i år. Jag firar kvar här i Stockholm med vänner. Det blir kul! Här är några länkar att njuta av innan eller efter det. Glad midsommar!

 1. YouTube Footage Confirms Vancouver Kissing Couple’s Story [VIDEO]
 2. – 

  Kyssen under Vancouverupploppen har varit en av de största snackisarna på nätet de senaste veckorna. Och även om både intervjuer med mormödrar och vänner har gett viss klarhet har vi äntligen en video som visar och förklarar hela skedet. Att det råkade vara bara en snabb puss, en fotograf som fick sitt livs bild och att hela situationen var verklig, inte stagead.

 3. Twitter to Put Promoted Tweets in Your Timeline in Next 2 Months
 4. – Nu tar Twitter nästa steg i att hitta större ekonomi i sin tjänst. Det blir spännande att se hur det utformas och om det kommer få oss att gå vidare.

 5. Skam över Sverige! – hd.se
 6. – Ja, skamligt. Om försäkringskassan och ett system som fallerat. Obligatorisk läsning.

 7. Peter Kondrup
 8. – Såhär i vädertider är det roligt att tipsa om Peter Kondrup. Han är metereolog på tv4 och du känner igen honom när du ser hans bild. Men framförallt så tycker han Facebook är väldigt roligt och har startat en egen facebooksida. Här berättar han om vädret, vad vi kan vänta oss och svarar på frågor. Bland de mest föredömliga facebooksidor vi har i Sverige – eftersom den utgår från en genuin och ärlig närvaro. Gilla Peter så får vi bättre kolla på sommarvädret! (och cred till @mjomark som är den som hjälpt Peter ut på banan!)

 9. YouTube – Tejbz – That’s What She Said (feat. Gwitha) (Official Music Video)
 10. – @tejbz, piteåsonen som spelar tv-spel och gör filmer av det, har tagit sin youtubekarriär ytterligare ett steg. Igår släppte han den här videon och samma dag hakade räkneverket upp sig. Men nästan 10 000 likes talar sitt tydliga språk. Sjukt. Galet. Uppdaterat: I dag har klippet nästan 100 000 tittningar. På mindre än ett dygn.

 11. Gray’s American Stores – Gray’s American Stores förser marknaden med Jolt igen – Mynewsdesk
 12. – Joltcola kommer tillbaka till Sverige – och 90-talets finniga red alert-spelare jublar unisont och utbrister ”Äntligen!”

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.