≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat

De här länksamnligarna blir större för varje vecka. Jag är egentligen ingen stor fan av att ha de samlade så här, men det är ett enkelt sätt att dela med mig. Randanmärkningar på riktigt, på många sätt.

Vad tror ni om det? Ska vi testa en stund? Jag börjar i dag.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • HansG januari 9, 2010, 21:43

  Jag tycker absolut att du ska fortsätta med det här ett tag. Snabba kommentarer till saker man vill dela med sig av är bra komplement till längre saker, inte minst för att det är nyttigt att formulera varför man tyckte det var intressant.

  • Emanuel Karlsten januari 9, 2010, 22:14

   Just så tänker jag. Skönt, då är vi två som gillar idén.

 • HansG januari 9, 2010, 22:43

  Jag tycker absolut att du ska fortsätta med det här ett tag. Snabba kommentarer till saker man vill dela med sig av är bra komplement till längre saker, inte minst för att det är nyttigt att formulera varför man tyckte det var intressant.

  • Emanuel Karlsten januari 9, 2010, 23:14

   Just så tänker jag. Skönt, då är vi två som gillar idén.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: