≡ Menu

Jag är nominerad – klicka dig blå

Den här bloggen är ungefär en månad gammal. Trots det är den nominerad till något som heter Yaba, ett årligt pris som delas ut till bloggar som skriver om digitala medier och sånt.

Jag är inte riktigt på det klara med hur stort det här är. Om jag ska rycka på axlarna eller rodna. Men några av er som läser har uppenbarligen nominerat bloggen. Och det är jag givetvis stolt och glad över!

Så kan vi inte gå in och rösta? Om jag minns saken rätt från tidigare år så redovisas hur många röster respektive nominerad fått. Så kila in, klicka dig blå, gör vi något bra av det där. Inte sant?

http://www.daytona.se/yaba/2010

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Maria februari 3, 2010, 09:19

  Jag är ledsen Emanuel men jag röstade inte på dig, då det finns bloggar som har gjort mer under 2009 än denna. Men det är bra gjort att ha blivit nominerad som 2009 års bästa blogg då den knappt fanns under 2009.

  Nästa år har du större chans att få min röst om du fortsätter i samma takt året ut! :)

  • Emanuel Karlsten februari 3, 2010, 10:47

   Det var snällt, tack! Jag är själv väldigt förvånad och mest ute efter att inte hamna sist. Det blir så pinsamt då.

 • Maria februari 3, 2010, 10:19

  Jag är ledsen Emanuel men jag röstade inte på dig, då det finns bloggar som har gjort mer under 2009 än denna. Men det är bra gjort att ha blivit nominerad som 2009 års bästa blogg då den knappt fanns under 2009.

  Nästa år har du större chans att få min röst om du fortsätter i samma takt året ut! :)

  • Emanuel Karlsten februari 3, 2010, 11:47

   Det var snällt, tack! Jag är själv väldigt förvånad och mest ute efter att inte hamna sist. Det blir så pinsamt då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.