≡ Menu

Jag är på löpet i dag

Det här var roligt tycker jag. KvP och GT valde att dra på Facebooknyheterna, som engagerar fyra miljoner svenskar, på sina löp i dag. Bilden är dessutom från min profil och en grupp som jag bjöds in till igårkväll. För den som zoomar in, snor ett löp (eller köper en Expressen, GT, KVP – den finns inne i tidningen också) avslöjas flera privata saker. Kittlande!

Jag försöker för övrigt suga så mycket jag kan på de här milstolparna. Första gången jag publiceras, första gången på bild, första dokumentet, första artikeln, första gången på löpet osv. Det kanske ser fånigt ut utifrån, men själv tänker jag att det kanske är få gånger i livet man får uppleva det, och vill njuta av den märkliga känslan av att tapetsera delar av Sverige så länge det går.

Här är för övrigt kröniketexten inne i tidningen, och några fler bilder.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Rob oktober 7, 2010, 21:44

  Du älskar verkligen dig själv … måste vara bedrövligt att umgås med dig om du är lika dan privat.

 • Rob oktober 7, 2010, 21:44

  Du älskar verkligen dig själv … måste vara bedrövligt att umgås med dig om du är lika dan privat.

 • Tommy k Johansson oktober 8, 2010, 07:09

  Rob: Du är verkligen bitter … måste vara bedrövligt att umgås med dig om du är lika dan privat.

 • Tommy k Johansson oktober 8, 2010, 07:09

  Rob: Du är verkligen bitter … måste vara bedrövligt att umgås med dig om du är lika dan privat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.