≡ Menu

Mest retweetade v6

Även om det fortfarande är melodifestivaler finns – till skillnad från förra veckan – knappt ett spår av det nu. Däremot en rad andra intressanta fenomen. Detta är de 10 mest retweetade svenska tweetsen, vecka 6, 2016.

10)@Pennyschulman
@CalleSchulman fortsätter att lyckas göra nätframgångar med hjälp av sin dotter. Instagramsuccén har fått ett renodlat konto på Twitter och fungerar börjar bli en maktfaktor i den tonårsdominerande delen av Twitter.

9) @elinbjork1

Eftersökningar av den här typen blir allt vanligare – och allt svårare att veta hur man ska hantera. Denna verkade vara helt legit och killen hittades senare.

8) @jonielol

Det är uppenbart att Johanna/Jonielol flyttat till Stockholm.

7) @Mforsstrom

Är inte det här intressant? Allt fler gamla videoklipp får en slags andra våg när de flyttas från en kanal till en annan. Det här klippet är väl över två år gammalt, till exempel?

6) @moarydert

Veckans mest intressanta fenomen. @moarydert har ett gäng virala framgångar på Twitter. Bara den här veckan har hon två platser på topp tio-listan. Ändå har hon bara drygt 300 följare. Inga stora kändisar som följer och knuffar vidare, utan de tycks byggas organiskt underifrån. Otroligt fascinerande.

5) @cayeezus

Nördromantik.

 

4) @moarydert

Här är alltså Moa igen. 372 följare och två tweets i topplistan. Unikt. Dessutom alltså en rad tweets som passerat tusen retweets sedan tidigare.

3) @emiliasvenssonn

Ytterligare ett exempel på denna nya hjälp som söks – och fås – via sociala medier. Även denna gång gick det bra och personen hittades.

2) @prettoprillan

Mest imponerad över att hon köper kokain per kilo.

1) @SternerAlbin

Tveklöst veckans största twittersnackis och blev även en artikel på minst en nyhetssajt.

Se tidigare veckors största tweets här.

Topp 10 mest retweetade tweets någonsin

Vad är Twitter? Gå en snabb twitterskola

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: