≡ Menu

Att ta åt sig för mycket ära

I dag har Expressen tapetserat Sverige med löpsedlar om ”de 40 bästa apparna”. Jag har gått runt och mallat mig åt det här.

Jag har ingenting alls att göra med saken. Det har istället den smarta redaktören Lina Modin som arbetat fram idén. Men en lunch råkade vi bolla någon idé. Det räckte.

Det ligger något fascinerande, något kittlande stort i det här. Att det man råkar bolla över en lunch sedan kan stå på en neongul lapp över hela Sverige. Jag tar åt mig en helt orimligt stor portion av äran. Kilar in i butik efter butik och kollar hur många fler Expressen det sålts än Aftonbladet. ”Oj slut här också! Vilken briljant idé det var!!” Och så blir jag ännu malligare.

Inne i tidningen ger jag för övrigt tips om mina tre bästa gratisappar. Det där kan ni ju köpa och läsa om. Allra mest för att jag glömde att fota det.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.