≡ Menu

Dag#[vemvet] – Att växla upp intensiteten i #Bostadsökes

Nu är det dags. Nu är det allvar. Nu är det kniven mot strupen. Om en och en halv månad blir jag utan bostad. Och det är inte hållbart. Jag har försökt bygga upp en bostadsjakt på bloggen, men saker kommer i vägen. Men nu ska jag banne mig ge det ett sista ryck.

När jag hade den där Hem och hyra-intervjun om mitt bostadsletande sa jag något om att man behöver tur, men att det också handlar om att skapa sig förutsättningar för tur. Jag har ett stort nätverk, men mitt duttande av bostadsjakten har inte varit tillräckligt konsekvent, tillräckligt tjatig.

Men nu ska jag banne mig tjata livet ur er.

Och jag ska inte heller börja skylla på att jag inte kommer ihåg att twittra. Därför har jag hittat en tjänst som schemalägger mina tweets. En gång om dagen kommer jag nu automatiskt att skicka ut en tweet om att jag är på jakt efter bostad och behöver alla tips jag kan få. Via tjänsten When to tweet har jag hittat topparna när flest folk läser mina tweets:

Därför går mina bostadstweets nu ut 09 varje morgon. Vi kör ett test och kollar responsen.

Det ska gå! Det måste gå! Ge mig bostad – nu!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • Markus maj 6, 2011, 18:40

    Tänk på att tiderna visas i GMT. Vi är väl GMT+1? Således är peaken 10:15 svensk tid (om inte jag minns fel är GMT justerad för sommartid/vintertid).

  • Markus maj 6, 2011, 18:59

    http://www.tidszon.se/visa.php?id=1

    Sverige är just nu i GMT+2, alltså, inte +1 som jag trodde. GMT justeras tydligen inte gällande sommartid. Visas tiden i riktig GMT så peakar alltså ”ditt flöde” 11.15, inte 09.15.

    (Doh, klant-jag som inte lägger det som ett svar..)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.