≡ Menu

”De som vunnit Vi i 5:an har blivit ingenjörer och ekonomer – undantaget Emanuel Karlsten”

Vi i femman har fyllt 50 år. För några veckor sedan ringde det en snubbe från SR och ställde några frågor om min medverkan i programmet på 90-talet. Jag har bloggat om det tidigare, hur bråkiga vi var, hur folk ringde hem till mina föräldrar efteråt.
Exakt det blev vinkeln i det minnesprogram för Vi i femman som nu alltså sänts. ”De som har vunnit Vi i 5:an har varit välartade barn som blivit ingenjörer och ekonomer – undantaget Emanuel Karlsten”. Vilket kanske inte är sant, men en komisk vinkel.
Och i och för sig träffande för vårt Vi i femman-lag från S:t Hans i Visby. De övriga två i laget är nu båda framgångsrika ingenjörer. Ersättaren är nog läkare. Är helt säker på att min medverkan i laget bara byggde på att jag turkryssade rätt i enkäten.
Anyway, här är snutten om mig från minnesprogrammet. Klippte ut det ur hela programmet för att spara till barnen:

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.