≡ Menu

Han är medgrundare 4 #Ajour

Foto: Martin Ridne martinridne.se

I dag presenterar sig Johan Hedberg som medgrundare nummer fyra i Ajour.

Det är spännande, tycker jag. Allra mest för att han kommer från den sidan tidningshuset som är totalt avskuren från allt som har med redaktion att göra: Marknadssidan. I de flesta tidningshus skulle de knappt ens fika tillsammans. Hos oss är Johan en av medgrundarna och en av Ajours viktiga innehållsleverantörer. Jag tror till och med att han kommer vara avgörande för att just skapa känslan av ”Ajour”.

Det finns få personer som har så total koll på nyheter, på sin omvärld. För mig har han länge varit personen som hållit mig just ajour, fått mig att känna mig uppdaterad.

Men mest fascinerad är jag av Johan Hedbergs energi. Till synes helt outsinlig och omedelbar. Ett kärnkraftverk verksam under dygnets alla timmar, ett eget litet TT-flash. Dessutom med bred erfarenhet, både som byggare av framgångsrika sajter och med god insyn i flera branscher.

Det känns väldigt, väldigt skönt att ha med @JohanHedberg som en hörnsten i bygget.

Missa inte att läsa hans bloggpost – där han ger fler pusselbitar till vad Ajour kommer att bli.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • Anki oktober 13, 2011, 21:53

    Hjälp mig vilket gäng ni är. Vart ska det sluta. Låter väldigt spännande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.