≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – January 8, 2012

 1. Instagram förbättrar kopplingen med Facebook rejält | Internet | arwengrim.se:

  ÄNTLIGEN slipper man använda http://ifttt.com för att få sina instagrambilder uppladdade – på riktigt – på Facebook!

 2. Just how successful is Louis C.K.’s indie video experiment? – SplatF:

  Gammal länk som inte skjutits iväg än. Om hur Louis CK tjänar pengar och hur andra kan göra det i framtiden. Utan skivbolag.

 3. Nytt liv med Gud och familj utan bakfylla för Marcus Birro « Dagen.se – Nyheter om kyrka och samhälle:

  @marcusbirro blir krönikör i Dagen, vilket inte står i artikeln, men som han själv har twittrat. Här får han en ingång till det krönikörandet genom en lång intervju. Där han bland annat säger att Expressens chefer “bett honom tona ner religionen lite” i sina krönikor.
  Någon på Twitter påpekade försiktigt: “undrar vad de då säger till Ulf Nilson?”

 4. File-Sharing Recognized as Official Religion in Sweden | TorrentFreak:

  Hajar inte detta. Varför ska Piratpartiet göra politik även av Sveriges religions- och samfundslagar? Det känns som ett fattigt Sturmark-grepp, ett slag i luften. Och framförallt spär det på bilden av piratpartister och ifrågasättare av upphovsrätt som övernördiga provokatörer.

 5. Download Old TweetDeck v0.38.2 | PickMore:

  Twitter köpte upp Tweetdeck för ett år sedan och sedan dess har den blivit riktigt dålig. Senaste uppdateringen gör den potentiellt till den sämsta twitterappen av alla. Så vad du än gör – uppdatera inte! Här är den senaste versionen innan de gick bananas – för dig som redan råkat uppdatera.

 6. När ska det röda rinna av kulturens fana? – DN.SE:

  Är inte riktigt med på det stora ståhejet kring det här. Det mest kvarstående intrycket jag har efter att ha läst (puh!) är att de inte blir bättre bara för att de är längre (18 000 tkn!!)

 7. Instagram: Welcome to Instagram, President Barack Obama!:

  När @tidningenresume frågade vad som skulle bli hett 2012 svarade jag Instagram. Appen för Iphone (och Android, kommer den dit nu?) har varit het 2011, men jag tror den kommer få genomslag som ett måste 2012. Det bevisar inte minst att Obama nu börjat använda appen! stort!

 8. Gubbsnusk | Manligt med Jonas Cramby:

  Det är svårt att förstå, men ibland har den märkliga tidningen Café rätt om kvinnor och mäns syn på kvinnor. Vilket i sig ger en helt ny dimension till genusdiskussionen.

 9. MALARKY: @pingst får Eminem:

  Hm, har svårt att förstå hur @pingst resonerar här…

 10. Värsta formen av fjäsk – Kultur – Konst Litteratur Kulturartiklar | Expressen:

  Exakt det här tänkte jag också när jag läste texten om Carl-Philip i DN. Är hans smideskunskaper verkligen så bra, eller projicerar vi bilden av honom? Vad hände med journalistiken här?
  Jag säger inte att @kjellhaglund har rätt, jag önskar bara att det kritiska ögat användes när vi beskrev saken.

 11. Höglandsnytt –:

  Det här är ett roligt exempel på just det Ajour är prototyp för – journalister som går ihop i grupp för att täcka ett geografiskt eller kulturellt område. Höglandsnytt är startat och skrivet av ett gäng frilansar i Småland – får intäkter och tips via nätet. Heja!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.