≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – July 11, 2011

Hemma i Stockholm och letar packlådor, flyttbilar och andra saker. Och har vait och gjort ett första besök i nya lägenheten! Mer om den snart. Idag kunde jag inte slita mig från beskedet om OnOff:s konkurs. Saken levde länge sitt eget liv på Twitter, men efter en timme kom traditionella medier igång. Påminner än en gång om relevansen för ”den där nya grejen” – mitt sommarprojekt som blir verklighet i höst. Mer om det en annan gång.

Nu: Länkar.

 1. 【禁闻】“怜中华” 瑞典留学生被驱逐出境 – 中国禁闻 – 新唐人电视台
 2. – Att bloggaren @svenenglund blev deporterad från Kina blev en nyhet inte bara i hela Sverige, utan också i Kina. Större än Big in japan? Big in China!

 3. AppleInsider | Apple ordered to pay $8M in damages over iPod playlist patent suit
 4. – Apple får betala 8 miljoner dollar till nån snubbe som menar att han har patent på uppfinningen ”spellistor”. Fint. Patentkramarnas vänner är också dess största fiender. Eller: Bara i USA, vänner. Bara i USA.

 5. What Would Don Draper Do? – The Oatmeal
 6. – Gillar du Mad men? Då kommer du att älska den här länken.

 7. Håkan Juholt (S) motiverar mig att skaffa mustasch i Almedalen + #flickjox | Petter Karlsson – Producent och speldesigner
 8. – Ett sant Almedalen-moment

 9. Svensk bloggare utskickad ur Kina – Ekot | Sveriges Radio
 10. – Sjuk grej om @svenenglund, bra hittat @malincrona!

 11. SD hänger ut motståndare | Almedalen 2011 | Nyheter | Aftonbladet
 12. – Vaket av Aftonbladet. Uppföljning på en av de män som gick runt och fotade meningsmotståndare, som jag både twittrade och bloggade om igår.

 13. Tour De France 2011: Johnny Hoogerland (Vacansoleil-DCM) Extracts Himself From…, Photos | Cyclingnews.com
 14. – Smärtan. Smärtan!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Daniel juli 11, 2011, 18:19

  ”[…] utan också i Kina.”Alltså nu tycker jag du är lite naïv…
  TV-bolagets hemsida är blockerad i Kina (http://www.greatfirewallofchina.org/index.php?siteurl=http%3A%2F%2Fwww.ntdtv.com) och enligt hemsidan ligger deras kontor i NY. Bara för att något är på kinesiska betyder inte att det är ”kinesiskt”.

  Om jag får ge min gissning så vet ingen i Kina, förutom dom som följer svenska nyheter eller har haft kontakt med Sven, något om detta. Tyvärr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.