≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – October 11, 2013

 1. Med Alice Munro på tråden … – Kultur & Nöje – Göteborgs-Posten:

  GP gör en fantastisk bjudning! Ringer upp fel Alice Munro, vilket såklart blir ett pinsamt samtal. Och publicerar sedan hela intervjun! Jag är osäker på om detta skulle kunna ske utanför Göteborg. Kudos!

 2. Wallström: ”Det är mycket förvånande” | Nyheter | Aftonbladet:

  Ministrar, partiledare, fotbollsproffs och JAG kommentarer Nobelpriset.

 3. Wallström: ”Det är mycket förvånande” | Nyheter | Aftonbladet:

  credd

 4. Twitter / NorrbottenBD: Så otroligt vackra kvällar …:

  Jag föreläser ofta om hur man som organisation kan skapa berättelser om sitt sammanhang. Eller hur man, när man förstår kulturen, kan använda humor för att få genomslag. Det här måste vara ett av de bättre exempel på just det. Av Norrbottens kommunkonto, vad det verkar.

 5. Resumé: Reinfeldt betalar inte tv-licensen:

  Två saker här: 1) Det är roligt att Resumé citerar Aftonbladet som citerat SR. 
  2) det är helt otroligt att Reinfeldt har en pressekreterare som påstår att Reinfeldt inte har någont tv och därmed har missat vårens största debatt om att alla med dator och smartphone är avgiftsbelagda. 

 6. Björn Borg – Weapons of Mass Seduction:

  Björn Borg har kampanj där de lovar kasta 450 kallingar över det land/plats som verkligen behöver…seduction. Nu har det kampanjats för att få massorna att välja Nord korea. Sådana kampanjer måste man älska och stötta. Bakom kampanjen står en svensk byrå. I en facebookgrupp jag deltar i lovar de att “utreda alla alternativ” för att förverkliga att det faktiskt blir ett lovedrop över Nordkorea – om de vinner.

 7. Konsoliderad veckovy – MMS HotTop Webb:

  SVT har inför tredje säsongen med William Spetz börjat redovisa statistik. Tittar man på webbpublik, alltså de som stannar kvar under en majoritet av programmet, ligger Williams Spetz program Williams lista II på andraplats efter bron. Det är rätt bra för en kille som gjorde youtubeklipp på pojkrummet för ett drygt år sedan. 
  Spännande också att se att femteplatsen tas av youtubestjärnorna Rackartygarna som precis fått en jackass-liknande show på tv6. 

 8. Vem Twittrar egentligen? – IDG.se:

  Det här var bland de dummaste svar jag sett från människor i beslutsfattande befattningar.

 9. Welcome to Know More:

  Washington post gör en sofistikerad Buzzfeed. Allt börjar med en lättsmält bild. Något roligt klipp, en härlig länk. Men så kan du klicka dig vidare “take the red pill” och dimpa ner i ett kaninhåll av oändlig kunskap. Vi låter det gå några dagar, men är inte detta en väldigt smart och roligt test?

 10. Oplanerat möte Hammar – Skytte | Göran Skytte:

  Det här är ju väldigt vackert om hur Skytte och Hammar försonades efter flera års fiendeskap.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.