≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – April 10, 2010

  • Johan Larsson / Texter och tyck
    Johan jämför Ipaden med Jesus ”Det som slår mig med Ipad-hypen (som jag själv gladeligen medverkar i) är hur prylar och teknik tagit över rollen av den gamla hederliga rockstjärnan. Bloggare och medier skriver spaltkilometer innan Ipad:en ens kommit ut. Folk köar utanför Apple-butikerna som de förr köade inför konserter och skivsläpp. Vi poserar på film och bild med paddan som om den var Axl Rose under tidigt nittiotal.”
Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • AndreasNson april 10, 2010, 15:19

    Gahh, har nästan helt lyckats radera ut pappaskämten ur mitt liv – och så hänger du ut mig så här… Hoppas folk läser de andra bloggposterna också…

  • Andreas Nilsson april 10, 2010, 17:19

    Gahh, har nästan helt lyckats radera ut pappaskämten ur mitt liv – och så hänger du ut mig så här… Hoppas folk läser de andra bloggposterna också…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.