≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – December 9, 2010

 • Lussekatter
 • – Söta saker gör lussekatter. Länkar mest för att mitt hobbyprojekt är att höja sajten i sökmotorer. Lussekatter hade varit grymt att ligga högt på. Särskilt inför helgen.

 • Bönemanifestation för Dawit Isaak
 • – Bra där! Även om det på bilden ser ut som att de tillber Dawit…
  Var på UD tillsammans med en grupp häromdagen och pratade om det här fallet. Tyst diplomati är crap, men det är samtidigt lätt att förstå att UD faller åt det hållet. Svårt. Vi måste slå på trumman hårdare här. Jag lovar att jag ska fortsätta försöka.

 • Ny chef vill vara tydlig utan att bli dominant « Dagen.se – Nyheter om kyrka och samhälle
 • – Dagen har en grej om att frälsis får sin nya landsledare snart. Jag skrev ju om det tidigare (marie var min chef för flera år sedan), men gav följande citat om Marie till Dagen (det är också med i artikeln):
  – Marie betydde mycket för mig. Jag har mött få kristna ledare som har en så otvungen kärlek till Gud och kyrka. Den kompromissas aldrig av kyrkopolitik och är helt utan drag av karriärtänk. Hon bär på ett slags välsignad naivitet som gör henne kreativ och kanske framförallt våghalsig.
  – Hon har ett öga för människor, för deras gåvor men kanske allra mest en blick för hur människor och Gud kan samverka. Som ledare för Frälsningsarmén kommer hon vara lysande.

Mer länkar om media och internet.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Reb & Anna december 9, 2010, 21:32

  ”ser ut som att de tillber Dawit” Ah. Just det, det är det. Jag funderade i morse på vad det var som såg konstigt ut med bilden. Men nu vet jag. *Det* är det. Men viktigt är det helt klart oavsett det.

  BTW: Det verkar vara något problem med länken till artikeln här i din bloggpost (i alla fall för mig).

  • Emanuel Karlsten december 10, 2010, 11:08

   Tack, nu är länken fixad!

   Den 9 december 2010 22:32 skrev Disqus
   :

 • Reb & Anna december 9, 2010, 21:32

  ”ser ut som att de tillber Dawit” Ah. Just det, det är det. Jag funderade i morse på vad det var som såg konstigt ut med bilden. Men nu vet jag. *Det* är det. Men viktigt är det helt klart oavsett det.

  BTW: Det verkar vara något problem med länken till artikeln här i din bloggpost (i alla fall för mig).

  • Emanuel Karlsten december 10, 2010, 11:08

   Tack, nu är länken fixad!

   Den 9 december 2010 22:32 skrev Disqus
   :

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.