≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – June 28, 2010

 • Inte utan min vilja « Nyhemsbloggen 2010
 • – Urban Thomas skriver så bra om sommarkonferenser. I ett agerandeperspektiv är det lätt att känna att de här kristenkonferenserna är meningslösa. Men som sommarnöje och gemenskapsfestival? Suveräna!

  För övrigt påminner mig bloggen förra årets konferensturné. Jag visste att det sannolikt var min sista sommar på Dagen och tog därför chansen att åka ut på alla stora kristna konferenser/festivaler. Det var första gången jag var på tex Nyhem. En fantastisk upplevelse på många vis. Som att besöka en mindre stad – full av dagensupporters. Som dagenmedarbetare var man kändis. Jag blev intervjuad i närradio, människor kom fram för att hälsa, fråga något eller säga att något jag skrivit var bra.
  Jag älskar att jag fick uppleva det där. En märklig känsla av att jag – en totalt okänd – var känd för en dag.

Övriga länkar här.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Desiree juni 28, 2010, 07:52

  Jag undrar om inte Pelle Hörnmark var inne på samma tankegång (avslutningsmötet på Torp); undervärderade tillgångar.

 • Desiree juni 28, 2010, 09:52

  Jag undrar om inte Pelle Hörnmark var inne på samma tankegång (avslutningsmötet på Torp); undervärderade tillgångar.

 • Skaparn juni 28, 2010, 20:43

  Intressant att frikyrkans män fortfarande är så slutna och helst inte vill att dess medlemmar ska veta något. Att säga att årsredovisningarna har alla medlemmar tillgång till, men de flesta klarar inte av att begripa dem är tragiskt att höra. Precis som allt annat så tror jag att även frikyrkan skulle vinna allt på transparens, även om frikyrkan i dess nuvarande form är dömd att dö.

 • Skaparn juni 28, 2010, 22:43

  Intressant att frikyrkans män fortfarande är så slutna och helst inte vill att dess medlemmar ska veta något. Att säga att årsredovisningarna har alla medlemmar tillgång till, men de flesta klarar inte av att begripa dem är tragiskt att höra. Precis som allt annat så tror jag att även frikyrkan skulle vinna allt på transparens, även om frikyrkan i dess nuvarande form är dömd att dö.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.