≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – March 30, 2010

Bloggposten uppdaterad, brutna länkar fixade.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Maria Hägglöf mars 30, 2010, 17:29

  Som vanligt gnäller jag på döda länkar… fast jag hoppas att du ser det som att jag informerar. Tre stycken som inte fungerar för mig idag…

 • Maria Hägglöf mars 30, 2010, 19:29

  Som vanligt gnäller jag på döda länkar… fast jag hoppas att du ser det som att jag informerar. Tre stycken som inte fungerar för mig idag…

 • Elisabeth Günther mars 31, 2010, 17:08

  Hej! Long time, no writing…Tack för din artikel i Expressen om vuxnas koll pa vad barnen gör pa Internet. Obekvämt men sant. Ibland maste man ta konflikter med sina barn och göra sig impopulär. Tro mig, jag vet vad jag talar om. Min puberterande avkomma maste räkna med att jag gör stickprov för att kolla med vem de skriver men inte vad de skriver. Sedan star var datohörna i vardagsrummet, vilket gör att man förmodligen atminstone hemma undviker tvivelaktiga sidor.
  Förresten, trodde först att Öholm frun – grejen var ett för tidigt aprilskämt, vilket det inte visade sig vara. Kul..eller vänta: Har jag fördomar???

  Glad pask

  Elisabeth Günther

 • Elisabeth Günther mars 31, 2010, 19:08

  Hej! Long time, no writing…Tack för din artikel i Expressen om vuxnas koll pa vad barnen gör pa Internet. Obekvämt men sant. Ibland maste man ta konflikter med sina barn och göra sig impopulär. Tro mig, jag vet vad jag talar om. Min puberterande avkomma maste räkna med att jag gör stickprov för att kolla med vem de skriver men inte vad de skriver. Sedan star var datohörna i vardagsrummet, vilket gör att man förmodligen atminstone hemma undviker tvivelaktiga sidor.
  Förresten, trodde först att Öholm frun – grejen var ett för tidigt aprilskämt, vilket det inte visade sig vara. Kul..eller vänta: Har jag fördomar???

  Glad pask

  Elisabeth Günther

 • Martin Schöld april 1, 2010, 08:46

  Hej Emanuel!
  Det låter väldigt spännande med det crowdsourcade racingteamet! Vet du mer? Du skriver att du är delägare, har du alltså gått in med en tusing på vinst och förslust? Jag är också sugen, men det känns lite hemligt allting. Har det skrivits något om detta i andra medier?
  /Martin

  • Emanuel Karlsten april 1, 2010, 09:57

   Ja, vet massor mer. Framförallt eftersom Morris är både kollega och vän till mig. Jag har gått in med tusen spänn på vinst och förlust, allra mest för att jag tycker det är en sådan kul satsning!
   Morris har själv legat ganska lågt med att gå ut med det brett än. Det är först nu när förare är klar som han slagit mer på trumman. Vet att nån norsk tidning/sajt skrev om det. Tror du hittar lite länkar till sånt på http://twitter.com/morpac

 • Martin Schöld april 1, 2010, 10:46

  Hej Emanuel!
  Det låter väldigt spännande med det crowdsourcade racingteamet! Vet du mer? Du skriver att du är delägare, har du alltså gått in med en tusing på vinst och förslust? Jag är också sugen, men det känns lite hemligt allting. Har det skrivits något om detta i andra medier?
  /Martin

  • Emanuel Karlsten april 1, 2010, 11:57

   Ja, vet massor mer. Framförallt eftersom Morris är både kollega och vän till mig. Jag har gått in med tusen spänn på vinst och förlust, allra mest för att jag tycker det är en sådan kul satsning!
   Morris har själv legat ganska lågt med att gå ut med det brett än. Det är först nu när förare är klar som han slagit mer på trumman. Vet att nån norsk tidning/sajt skrev om det. Tror du hittar lite länkar till sånt på http://twitter.com/morpac

 • Per-Mattias Nordkvist april 3, 2010, 20:44

  Jag vill bara kontra på det här med frigolitfotbollen. Det måste funka. Vi testade att släcka ett ljus med iPhone idag. Käre värld, klarar man av att släcka ett ljus måste det gå att spela fotboll med en frigolitbit.

  Bevis på ljussläckning:
  http://vimeo.com/10657117

  Imorgon skall vi gå igenom förråden för att se om vi hittar frigolit att testa med.

 • Per-Mattias Nordkvist april 3, 2010, 22:44

  Jag vill bara kontra på det här med frigolitfotbollen. Det måste funka. Vi testade att släcka ett ljus med iPhone idag. Käre värld, klarar man av att släcka ett ljus måste det gå att spela fotboll med en frigolitbit.

  Bevis på ljussläckning:
  http://vimeo.com/10657117

  Imorgon skall vi gå igenom förråden för att se om vi hittar frigolit att testa med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.