≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – May 25, 2011

Sitter här med kraftig ångest och försöker förbereda någon form av tal. Imorgon ska jag på Twinglys 5-årsfest. Och tala. Om min relation till Twingly. Det ska iofs bli kul, eftersom den går ganska parallellt med min egen resa genom media och journalistik. Men jag får inte använda någon projektor. Inga slides, ingen powerpoint, ingen Prezi. Det var _väldigt_ länge sedan jag stod inför publik 15 minuter utan något att stödja mig emot. Jag som tycker det är plågsamt att ens lyssna på ståuppkomiker så länge!

Det kan bli plågsamt. Skänk mig en tanke. Oh well. Dagens länkar tillsvidare:

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.