≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – September 1, 2010

  • Rupeba-bloggen: Ny ledare för Frälsningsarmén i Sverige/Lettland
    När jag kom hem från Zambia kontaktade Marie Willermark mig och frågade om jag ville börjar på Frälsningsarmén som distriktsungdomskonsulent, eller Divisionsungdomssekreterare. Ett närmast dumdristigt, eller iaf världsunikt beslut. Tjänsten har, historiskt sett, bara tillsatts av utbildade pastorer inom Frälsningsarmén. Men vi kom fram till ett upplägg vi både trodde på. Det blev startskottet för en tuff, men otroligt lärorik tid. Resultatet blev att jag fick starta Blodocheld.se, arbetade med den en tid innan webbredaktör på Dagen och..ja. Jag är ytterst tacksam till Marie. Hon vågade, satsade och lät mig hållas. Och gav mig också många goda råd.
    Nu blir Marie Willermark Sverigledare för Frälsningsarmén. Det kunde knappats göras ett bättre val. Hon är galen, men framförallt smart.
    För övrigt får det här stå som en påminnelse till våra kyrkotidningar – det kan vara läge att skriva om att ett samfund har utsett en ny sverigeledare.
Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: