≡ Menu

Julens länkar

Jag drar iväg till Köpenhamn nu över nyår och anar att det inte blir så mycket bloggande. Men jag har en drös länkar jag gått igenom och vill dela med mig av. Så jag klistrar in dem här. En gigantiskt spretig samling länkar, som vanligt.
Gott nytt år!

 • Politikerbloggen » TITTA! Littorins första utbrott – förklarar sig på Facebook
  – Visst känns det alltid lite uppfriskande när det stormas ut på det här sättet? Som att politiken får liv för en stund?
 • KT – Kyrkans Tidning
  – Väldigt fin credd av Kyrkans tidning.
 • Alternativ PR-flipp-flopp-lista 2009
  – Tack! Så fint!
 • Puffrimmarna på DN.se – Dagens Media
  – Förra året på kvinnodagen 8 mars bytte jag ut alla bilder på Dagen.se till bilder på kvinnor. Det var en aha-grej både för mig, vi som arbetade på Dagen.se och förhoppningsvis läsarna. När DN.se dagen innan julafton gjorde det blev det inte lika tydligt. Dagens media har skärmdumpat några av DN.se:s rubriker, och när (om?) rubrikerna är så otydligt rimmade – skapar det inte då mer förvirring? Och allra otydligast: Var ställer man frågan? Eller får bekräftat att det verkligen är rim de försöker sig på med rubriken ”Rus för hockey utomhus”? Jag förstår inte varför man inte tar det här tillfället i akt att kommunicera med sina läsare via den upprättade (men döda) dn.se-bloggen. Det hade kunnat poäntera den viktiga dialogen och skapat ett lite ”axel-i-sidan-hö-hö”-band med läsarna. Oh well. Dagens medias artikel är i alla fall rolig.
 • Lika som bär – Adventspecial 2
  – Brygubbens lika som bär – pingst och skl
Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.