≡ Menu

Mest retweetade v52

Julen är över! Eller de lugna helgdagarna. Men vi tycks inte ha lagt undan telefonen för det. Istället har vi retweetat mer än på länge. I alla fall om man tittar på topplistan över de mest retweetade! Här är topp 10 från vecka 52:

10) @fridaesbjrnson
Var tvungen att kontrollera om det var något eget ihopklippt, men nej: Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson klädde ut sig på julafton, fotade och publicerade denna bild på sin Facebooksida. Frida passade på att göra ett politiskt tjuvnyp.

9) @jonielol
Nya ungdomsskräcken.

8) @unibetsverige
Att plats 7 lyckas med sådana här rt-tävlingar bedrifter är inte så konstigt, att ett bettingföretag gör det är desto mer imponerande. Unibet har lyckats skapa sig en imponerande twitterplattform i Sverige, med riktig snygg fingertoppskänsla för vad som fungerar här. Det börjar betala tillbaka sig nu när de också kunna skjuta ut mer kommersiella budskap.

7) @magiskemanfred
Unge Youtubaren Manfred har haft sitt genombrottsår 2015 och har en ständigt växande skara även i andra sociala medier.

6) @AlexandraBring
Alexandra Bring har sin största publik på Instagram och blev i år värvad av TV4s nya talangnätverk. Även om Twitter är plattformen där hon har minst räckvidd lyckas hon uppenbarligen träffa rätt här då och då också.

5) @baconost
Appen Jodel lever sitt eget liv i studentvärlden, lite vid sidan av de etablerade sociala medierna. Här skriver folk hemligheter anonymt som andra sedan kan hitta baserat på hur nära personen är dem, geografiskt. De bästa kommentarerna röstas upp eller ner – och denna skärmdumpades och blev en twittersuccé.

4) @VAbrahamsson
Sorgligt för att det är sant.

3) @linnflo
Jag antar att det inte är läge att erkänna att jag sympatiserar helt med killen.

2) @bellaidasarnhav
Haters gonna h…wait? Bellz hittade något udda på en Justin-hatares profilbild.

1) @pewdiepie
Det här är kanske lite orättvist. För när världens största Youtuber twittrar så retweetar såklart åtminstone ett fragment av hans 6,8 miljoner följare. Men det är väl nästan mer fascinerande att världens största youtuber är svensk och att när han twittrar på svenska så skriver han följande:

Se tidigare veckans tweetlistor
Se mest retweetade någonsin

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: