≡ Menu

Min första kyss

Jag satt bredvid ett minne hem på bussen i dag. Som hade gömt sig i en doft. Min första kyss.

Märkligt. Jag gillade henne inte särskilt mycket. Tjejen. Hon var en av få tjejer i min klass och en sådan som blev ihop med killar. Nu var det min tur. Antagligen på grund av rastlöshet från hennes sida. Och från min sida: Spänning. Himmel så nervös jag var. Jag minns inte själva kyssen särskilt väl. Det var mörkt, nåt disco. Däremot har jag ett minne av att jag var bra på det. Eller kanske mer att det gick väldigt lätt. Konstigt. Något man aldrig gjort, aldrig tränat på. Som att jag läste henne. Fast det sa hon aldrig. Vi blev aldrig tillsammans. I alla fall inte så jag menade det. Möjligtvis var vi i förhållandelimbo några dagar. Vi var så små.

Men doften. Parfymen. Stark, söt, lite mörk och påträngande. Jag kan inte återskapa den i efterhand, men när jag känner den rusar det i bröstet, huvudet och tusen minnen – som är mer som känslor – virvlar runt.

Så tittar jag upp på vem som sitter bredvid. En tant, utan bättre år. Väldigt besvärande.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • John Nilsson januari 11, 2011, 19:43

  Haha, kanske hennes morsa ;)

  • Emanuel Karlsten januari 11, 2011, 20:23

   Nämen fy vilken äcklig tanke!

   Den 11 januari 2011 20:43 skrev Disqus
   :

 • John Nilsson januari 11, 2011, 19:43

  Haha, kanske hennes morsa ;)

  • Emanuel Karlsten januari 11, 2011, 20:23

   Nämen fy vilken äcklig tanke!

   Den 11 januari 2011 20:43 skrev Disqus
   :

 • Ellenvingren januari 11, 2011, 22:22

  hej. kul att du tittat in på min lilla nya blogg :) hur hittade du dit? have a good night. fint inlägg om kyssen. fridens liljor. ellen

  • Emanuel Karlsten januari 12, 2011, 10:37

   Vad tänkte du på? Att jag kommenterat?

   • Ellenvingren januari 12, 2011, 10:53

    god morgon. hade du kommenterat? det syns inte. fel med inställningar kanske. im very new to this. vad sa du? nej jag menade hur du hittat min blogg på det världsvida internätet?

    • Emanuel Karlsten januari 12, 2011, 12:30

     Nä, inte kommenterat. Men förstår inte – vad syftar du på? Hur ser du att jag hittat din blogg?

     • Ellenvingren januari 12, 2011, 12:50

      haha. du kanske inte har varit inne? i alla fall syns du som ”refererare” över från vilkens blogg nån har kollat, på min lilla administrationssida. jag kanske bara inte har fattat hur det här funkar. isf ber jag om ursäkt för att jag ödslar med din tid. have a nice day!

      • Emanuel Karlsten januari 12, 2011, 12:58

       Aha. Sorry, vet inte riktigt vad det handlar om.

 • Ellenvingren januari 11, 2011, 22:22

  hej. kul att du tittat in på min lilla nya blogg :) hur hittade du dit? have a good night. fint inlägg om kyssen. fridens liljor. ellen

  • Emanuel Karlsten januari 12, 2011, 10:37

   Vad tänkte du på? Att jag kommenterat?

   • Ellenvingren januari 12, 2011, 10:53

    god morgon. hade du kommenterat? det syns inte. fel med inställningar kanske. im very new to this. vad sa du? nej jag menade hur du hittat min blogg på det världsvida internätet?

    • Emanuel Karlsten januari 12, 2011, 12:30

     Nä, inte kommenterat. Men förstår inte – vad syftar du på? Hur ser du att jag hittat din blogg?

     • Ellenvingren januari 12, 2011, 12:50

      haha. du kanske inte har varit inne? i alla fall syns du som ”refererare” över från vilkens blogg nån har kollat, på min lilla administrationssida. jag kanske bara inte har fattat hur det här funkar. isf ber jag om ursäkt för att jag ödslar med din tid. have a nice day!

      • Emanuel Karlsten januari 12, 2011, 12:58

       Aha. Sorry, vet inte riktigt vad det handlar om.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.