≡ Menu

Min syster är på besök

Få saker får mig så mycket på tå som när min syster besöker mig. Det är 16 års skillnad mellan oss, vi har samma mamma och pappa och jag minns dagen hon föddes som något av det största som hände.

I helgen är hon här. Bara hon och jag. Det är hennes försenade födelsedagspresent – en planerad stockholmshelg. Vi spelar bowling och jag visar ingen barmhärtighet. Vi ser på film och skrattar åt samma saker. Vi packar upp den nya mobilen och njuter av alla funktioner vi inte kände till sedan förr.

Och så äter vi gott. Massor. Och gott.

Men nu kan jag inte sitta här och skriva till er. Så gör ingen bra bror. Istället ska vi åka till Tom Tit’s. Har ni varit där? Inte jag heller. Men jag älskar att trycka på knappar. Och egentligen är min syster Elvira bara en ursäkt för mig att åka dit och trycka på knappar.

Hej så länge!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • Anna Toss mars 26, 2011, 16:02

    Modebloggaren!

  • Anki mars 26, 2011, 17:59

    Jo, den dagen var stor för familjen, jag minns barnmorskans kommentar mitt i värkarbetet; ”nu har brorsan kommit och går utanför vankande fram och tillbaka, som i de amerikanska filmerna”:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.