≡ Menu

Min ultrakorta summering om kvällens Facebooknyheter #f8sv

Jag är osäker på om den här sortens publicering faktiskt är bra, men det var ett enkelt sätt – så håll till godo:

Uppdaterat: Via @windyjonas fick jag hjälp med att fuska igång nya Facebook redan ikväll! Och när jag väl fått igång det såg jag att Facebook där avslöjar när de tänker börja rulla ut nya Facebook till resten av världen? Uppdaterat2: Som kommentarerna föreslår är det nog en individuell deadline och har inget med officiell lansering att göra:

Uppdaterat: Efter att ha spenderat natten med att testa Facebooks alla uppdateringar, inklusive tidningarnas egna appar, ändrar jag all kritik. Det här är riktigt, riktigt bra. Återkommer med text om saken!

Uppdatert4: Här är min analys om hur det här påverkar mediehusen.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Anonym september 22, 2011, 22:43

  Tack för sammanfattningen för mig som varit upptagen med mitt liv ikväll! :)

 • Thomas Jansson september 23, 2011, 00:31

  Jag tror iofs inte att 30 september gäller för alla, utan snarare handlar om att man har en vecka på sig att fixa timelinen innan den automatiskt går online. Skaffade man den idag så går den autolive (för andra devs) om en vecka etc.

 • I am me. september 23, 2011, 17:17

  Det verkar vara ytterligare ett sätt att säkra att vi ska leva våra liv ännu mer via facebook.

  Zuckerberg visade att man tar hotet från google på allvar. Själv kunde jag inte låta bli att tänka på hur han liknade Steve Jobs.

  Här i USA är analytikerna jag lyssnat till kritiska till hur det nya facebook ännu mer berättar allt om oss; vilka filmer vi hyr, var vi är etc. Mumma för annonsörerna. Netflix, Hulu, Spotify, Yahoo News mfl har redan hoppat på. Däremot är det intressant att Flipboard inte ansluter sig eftersom de inte tror att deras användare skulle vilja dela så mycket information med omvärlden.

  Personligen är jag överlycklig över att jag INTE hade facebook som tonåring …

 • Stefan Janson september 24, 2011, 12:12

  Min timeline skulle gå live 29:e så precis som ovanstående sagt så handlar det om din tidpunkt, står ju t.o.m. i fetstil ;)
  Facebook fick nog ett gäng nya utvecklare som ville testa Timeline :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.