≡ Menu

Mitt telefonnummer är tillbaka!

Nu kan ni ringa, sms:a och stalka mig på mitt gamla, hederliga, trygga nummer: 0702 77 20 30.

Mitt telefonnummer är för övrigt en söt historia. Jag gick på gymnasiet och hade precis fått ärva en mobiltelefon av min farbror. Den där bananmobilen som de använde i Matrix, ni minns? Nu började jakten efter det perfekta telefonnumret. Jag sprang runt i mellan telefonbutikerna i Visby och bläddrade bland deras kontantkortsnummer. Jag ville ha ett taxinummer. Ett såntdär alla skulle minnas. Jag insåg att det här skulle vara synonymt med mitt namn. En slags andra identitet. Något jag skulle ha med mig resten av livet.

Jag hittade 0702 77 20 30, tyckte att det dög och har sedan dess haft med mig det mellan operatörsbyten, överlåtit numret för varje ny arbetsgivare och nu är det således på Expressen. Tillsammans med mig.

Fint, va?

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.