≡ Menu

Några saker jag inte vill hålla för mig själv

Jag önskar att jag hade en page. Han behöver inte göra slavgöra som att klä på mig eller diska. Det räcker med att han är duktig på att koda och är snabb som katten.

***

Hittade, av en slump, en spotifylista gjord av Tomas Andersson Wij i dag. Den är fenomenal. Jag vill kramas till den. Jag vill gråta till den. Jag vill somna till den.

***

För några veckor sedan fick jag legitimation från Expressen. Jag har aldrig haft legitimation. Innan jag hade mitt körkort gick jag runt med mitt pass i bakfickan (eller i den töntiga lilla undertröjanväskan man hade när man var utomlands – där skulle minsann inga tjuvar komma åt den). Jag är mycket stolt över detta nya leg. Så fort jag träffar en vän slänger jag plånboken i bordet och säger ogenerat ”kolla!”. Och så väntar jag på deras ”ooh”. Tänk. Det står ”expressen” på legget. Och ”press”.

Jag skulle vilja ha en bild på detta leg, visa också er. Men. Jag_har_ingen_telefon….

***

I dag ställde sig håret på ett konstigt sätt. Det blev som spikar. Och så tycker jag det där kletet (vax, lera, fudge – jag vet inte vad de kallar det nuförtiden) som jag köpte i butiken gör mitt hår fett. Jag har redan börjat överväga en ny frisör till nästa gång. Hela saken är att närmast likställa med att komma hem med den fantastiska tröjan och inse att de hade smalspeglar i butiken.

***

Jag älskar Tomas Andersson Wijs spotifylista.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.