≡ Menu

Nu gör jag radio med P3!

Idag är det klart! Jag, Helen Alfvegren Karin Adelsköld och Gabriel Sundqvist gör radio i P3! Programmet heter P3 Browser och leds av Angelica Norgren och kommer gå i tio program från och med söndag!

Varje vecka kommer vi prata om vads om händer på nätet, webbtrender, nyheter, snackisar, fiffiga grejer. Ett samtidsprogram, helt enkelt.

Idag var vi i studion för att spela in det första programmet. @KarinAdelskold är GRYM! Så roligt att göra detta med henne. En internetveteran som började sin karriär som komiker i en tråd på mikrobloggen Jaiku för många år sedan och nu senast blev årets kvinnliga komiker. Men framförallt är hon SMART och KUNNIG! Blir grymt. Och @Rockspindeln såklart! Min vän som jag umgås med varje vecka. Vi blev tillfrågade från två olika håll och det känns som att vi kommer komplettera varandra grymt bra. Vi har ganska olika syn på mycket, både retas, retar, men framförallt har väldigt roligt. Hoppas det kan smitta sig genom radio! Det kändes åtminstone som en bra komposition under vårt första program i dag.

Men redan i torsdags gjorde vi en provsändning. Då var det bara Gabriel – som jag träffade för första gången då – och jag utöver programledaren Angelica. Och lite på känn pratade vi allmänt. Jag tycker ändå att det samtalet blev ganska spänstigt, inte minst för att Gabriel dissade mig lite då och då. De bästa samtalen blir oftast när man vågar ge varandra lite kängor!

Hursomhelst – det kommer att bli GRYMT kul att göra det här tillsammans med alla dessa stjärnor!

Här läser ni mer om programmet och här nedan följer vår provsändning från förra veckan:

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Anonym april 2, 2012, 19:34

  ”Min vän som jag umgås med varje vecka.” Bara du inte känner att du målar in oss i ett hörn är jag nöjd! 

  Halva nöjet är att du är med!

 • Daniel april 2, 2012, 19:58

  Varför får inte Fröken Norgren en länk till sin twitter?

  • Emanuel Karlsten april 2, 2012, 23:14

    För att jag var osäker på twitternamnet. Har en plugin som länkar automatiskt om man skriver in @ twitternamn, men i stressen hanns det inte med. MEN! Nu är det fixat! Glatt!

 • Helena Liden april 3, 2012, 13:02

  Oj, vad spännande :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.