≡ Menu

Ok, säg ärligt nu – är det här hybris?

Jag tycker det här är genuint besvärligt och är oklar om jag slåss mot jante eller mitt sunda förnuft.

Men jag har ju den här Facebooksidan, som jag bloggat om nån gång förut. Jag skapade den utifrån att Facebook knuffade igång att även enskilda journalister borde ha en facebooksida. Så då skaffade jag det. Som ett test och för att jag såg några goda exempel. Men allra mest för att jag såg det som en utväg för att hålla igång min Facebookaktivitet. Jag som annars mest twittrar kan inte direktöverföra alla mina tweets till facebookstatusar utan att bli blockerad av facebookvänner. Men med en sida kan den som vill följa mitt twittrande – på Facebook.

Så i dag fick jag för mig att pilla lite med den här bloggen. Och tänkte att man kanske borde puffa för facebooksidan? Så jag testade att lägga in den här till höger. Ni ser? Äh, jag klistrar in en bild så ni ser ett exempel på det också.

Vad tycker ni om detta tilltag? Det blir ju inte bara en vink om att man kan följa mitt twittrande på Facebook, utan också en fråga om du vill gilla mig på Facebook.

Usch, jag rodnar av att bara säga det. Gilla MIG på Facebook, haha! Nä, vi skiter i det där, va? Den som vill får söka upp mig på Facebook och gilla där.

Eller? Är jag töntjante nu? Jag klarar inte av detta. Hjälp mig, dammit!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Jessica maj 5, 2011, 18:44

  Klart du ska puffa. Skit i Jante!

 • Gunnar L Årneby maj 5, 2011, 18:58

  Puffa på. Men du kanske inte själv ska gilla din egen sida. Svår avvägning. Minska dock ned widgeten till ca 3 rader mugshots föreslår jag.

  • Emanuel Karlsten maj 5, 2011, 19:12

   Ja, shit, Jag har facebooklajkat mig själv ffs!!! Ändrar genast. Och bra tips om mugshotsen!

 • Gert Frost maj 5, 2011, 19:14

  Granne med Jante bor Fjante.
  Det handlar om innehåll. Det får inte bli ”tv-shop”, att man försöker sälja en
  produkt som inte håller måttet. I min bok ser jag bara ärligt uppsåt från din sida. Det är värt att gilla; här på Facebook eller över en öl någonstans.
  Många gillar för gillandets skull, det är inte så lyckat.
  Men i ditt fall – klart du ska puffa. Det har du förtjänat. Men det förpliktigar! :)

 • Anki maj 5, 2011, 21:10

  Jag tycket inte att du lider speciellt mycket av jante lag:) Så kör på du. Det är ju lite trist att man inte kan se vilka som gillar det du skriver här förutom facebook vänner.

 • David maj 6, 2011, 07:44

  Kör på! Kvittar väl om det står ditt namn eller Karlsten Konsulting AB? I det andra fallet skulle du antagligen inte ens ställt frågan :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.