≡ Menu

Vad ingen hade berättat var att Macbook air saknade nätverksuttag. #bloggpost

on Instagram: http://instagr.am/p/LZjYT/

(den här bloggposten är ett test av ifttt.com – som autopostar från instagram till bloggen. Det verkade funka bra – och ja, jag är medveten om att man kan köpa en adapter)

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • Ludvig Bergander augusti 27, 2011, 17:19

    Jag verkar mer nöjd med mitt köp av MBair än du. Men något jag är besviken över är att min ofta ”knakar” när man tar i den eller vilar händerna på den. Känns som att den inte är så hållbar som jag först hoppats… Hänger du med på vad jag menar och har du upplevt samma sak? Eller har jag kanske ett måndagsex.

  • Anonym september 3, 2011, 08:53

    Apple vill köra WiFi på de bärbara, och om du ska sitta ner vill de sälja Apples bildskärm också. En Thunderboltkabel från MBA till skärmen, och sedan hittar du nätverksuttag, Firewire etc. på baksidan av skärmen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.