≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – August 10, 2011

 1. Tio fingrar, tio tår — Matälskaren på Taffel.se
 2. – Hjälp så vackert det här var. Om du bara ska läsa en text i dag, läs den här. Om att inte kunna få barn, men sedan ändå få barn.

 3. Allestädes frånvarande värdar får de partyn de förtjänar | Anna Troberg | Nyheter24
 4. – I den stundtals smålöjliga diskussionen om hur man ska hantera kommentarsfälten (här är det intressant hur tidningar liksom slår ut med händerna som om de inte kan göra något – i vilka andra sammanhang får man resonera så?) förklarar @annatroberg med flera fantastiska exempel på hur man får den kultur i kommentarsfältet som man förtjänar.

 5. Spana in hösten på Zara | Damernas Värld
 6. – Det här var det mest bisarra jag sett på länge. Fredrik Wikingsson som kvinna. Eller en kvinna som bara råkar se ut som Fredrik Wikingsson. Galet.

 7. Blondinbella: Näthot värst – men polisen bryr sig minst – Nyheter – Senaste nytt | Expressen – Nyheter Sport Ekonomi Nöje
 8. – Ja, det här är sjukt och borde få mer uppmärksamhet.Vilka andra sammanhang tillåts polis vara så okunniga, så ignoranta?

 9. Vad hände sen? Sverigedemokraten som ropade "arab".
 10. – @DamonRasti gör det nyhetsmedier själva sällan gör: Följer upp uppmärksammade artiklar, ett år senare. Här om sverigedemokraten som ristade in ett hakkors i pannan. Vad gör han idag? Själv vill jag fortfarande se det här hakkorset. Ristades det måste det ju vara ärr fortfarande?

 11. Den motvillige bloggaren
 12. – Jag slutar aldrig fascineras över pastorer och kyrkoledares förakt för digitala kanaler och samtalet som pågår där. Hursomhelst är det roligt att pingströrelsens ledare Pelle Hörnmark sommarbloggar. Blir nog bra.

 13. Serie – 2011-08-09
 14. – Hehe. Parsmo är tillbaka på Dagen igen.

 15. Google visar upp till 13 träffar från din sajt på förstasidan
 16. – Har ni märkt hur Google har gjort om i sökresultaten på stora bloggar/sajter? @Nikkelin har storyn.

 17. Nynazister föll för pr-trick – DN.SE
 18. – Fantastiskt! Helt fantastiskt! Så smart!

 19. iPhone 5 Website Leaked‬‏ – YouTube
 20. – En av de mest ambitiösa försöken någonsin att skapa buzz kring den kommande iphone5. En snubbe har satt ihop egen film, photshoppat telefoner och försökt lansera det som att han snubbla över Apples läcka. Men han glömde en liten detalj: http://i.tuaw.com/2011/08/09/blurrycam-theatre-presents-the-i-have-too-much-free-time-phone/

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.