≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – June 22, 2011

  1. Facebook page marketing: How not to do it
  2. – Det finns så mycket skojarkonsulter i den nya digitala världen, så mycket PR-byråer som säljer på okunskap. Om du funderar på att göra något på nätet, se till att få råd av människor som vet vad de gör. Eller ring mig – 0702772030 (ja, på riktigt).

  3. Fokus » »Jag vill inte vara grå och försiktig«
  4. – Detta var en väldigt, väldigt märklig artikel om Gunilla Herlitz. Ett förställt porträtt där Herlitz egen version av verkligheten mest är kuriosa, ett förhäng till journalistens egen – källmässigt till syens svagt underbyggda – verklighetsversion. Mycket, mycket märklig. Bara första styckena om Riche är nog för att höja på ögonbrynen. jaja.

  5. Gary's Social Media Count | PERSONALIZE MEDIA
  6. – Det här är häftigt! Gå in och besök och se hur internet och det digitala samhället utvecklas och hur aktiviteten är – sekund för sekund! Ger perspektiv på väldigt mycket.

  7. YouTube – Nyan Cat [original]
  8. – Att det här är ett av världens mest bisarra virala youtubeklipp är en sak, men hur kan den ha fått en egen tidslinje-ikon? Är det Youtube som ballat ur? såhär ser det ut hos mig: https://skitch.com/emanuelkarlsten/ff358/youtube-nyan-cat-original

  9. Spotify Scores $100M in Funding, Will Launch This Summer in U.S. [REPORT]
  10. – Spotify gör USA-lansering 5 juli? Tröttsamma rykten och snart så mycket ”vargen kommer” att vi slutat bry oss. Men änd¨.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.