≡ Menu

Jag har blivit styrelseordförande

I dag har jag gjort något av det viktigaste jag kunnat göra i mitt tre månader unga företags liv: Jag har skaffat redovisningsbyrå. En tillsynes väldigt förtroendeingivande byrå i Stadshagen med så flott kontor att jag borde fotat, men det glömde jag så ni får istället nöja er med Stadshagen tunnelbana.

Hursomhelst går företaget bra, men min administration sämre. Det är en sådan enorm tröskel att sätta sig in i vad momsredovisningar, löneuttag osv handlar om och istället för att lära mig så skiter jag i det. Vilket så klart är ohållbart. Så nu har jag hjälp. Av redovisningsbyrån Q. Jag vet ingenting om dem, men @stielli tipsade om dem och Mikael lät så mjuk och förstående att jag genast fick stort förtroende. Och framförallt kände djup glädje över att någon brydde sig om och löste det som jag upplevt som egenföretagandets största problem.

Så nu sköter Q mina fakturor, papper, räkningar och sånt. Och försedde mig också med aktiebolag, direkt.

Så nu är jag snart styrelseleordförande, vd(?), och enda anställd i mitt eget aktiebolag. Och så kan jag slänga mig med termer ”det där tar min redovisningsbyrå hand om”. Ärligt talat är det halva grejen.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Erik juni 22, 2011, 12:20

  Stora gratulationer :)

 • TheJennie juni 22, 2011, 13:41

  Grattis! Stort :)

 • Jesper Värn juni 22, 2011, 15:59

  Haha. Jag skall börja hälsa på dig som ”direktör’n” och bara prata om dig som ”direktör Karlsten” från och med nu. :-D

 • Christina Stielli juni 23, 2011, 05:39

  Visst är det skönt??! Och visst är Mikael just så ärligt intresserad av att _hjälpa_. Det fastnade jag också för. Och som du säger … jösses vad det är skönt att hänvisa till redovisningsbyrån. 

  PS. Jodå. Du blir VD :) 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.