≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – June 7, 2011

 1. Kommunikatörer missar Wikipedia
 2. – Frågan är väl hur kommunikatörer borde arbeta med Wikipedia. Man får inte skriva sina egna sidor, det anses som jäv. Och wikipettrarna ser direkt om en företagssida skrivs från företagets ip-adress. Men intressant i artikeln är ändå att så många ska satsa på Facebook! Här finns en gigantisk marknad att vara kreativ på.

 3. Läsarfråga
 4. – Och när paow fortsätter med att söka sig downmarket med kroppsfixering (länk inte värd) kör Blondinbella motsatsen. Självsanering var ordet.

 5. EmpireAvenue
 6. – Vilken rolig grej! Allt socialt du gör på nätet får du poäng för och så kan du satsa dina stålar på nybörjare och se din portfölj växa! Gick med idag, roligt!

 7. F12 har kopplat in sina advokater mot mig
 8. – Branschtidningsjournalister, var är ni? Ta och skriv något om det här sjuka. Och Damon: Kanska läge att skriva på egen plattform trots allt? (uppdaterat: Dagens media var, som ofta, snabba och skrev )

 9. Att ta med Foursquare och Gowalla på semestern
 10. – Roligt pratisk och nyttig post om geolocationappar som Gowalla och Foursquare utomlands! Hade själv liknande upplevelse i Budapest i vintras. Men la då på ytterligare ett lager med Tripadvisor.

 11. Mats Andersson ”Jag tycker inte att jag skräms” – Digitalt & teknik – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt
 12. – I tider som dessa, där Expressen börjat rutinköra (två gånger på en månad) skrämsellöp på Facebook och föreläsare som Mats Andersson fortfarande kan föreläsa om det läskiga internet, behövs sådana här artiklar.

 13. Första flashen från Expressens nya app
 14. – Ni har testat @expressen’s app? @gunnarr har gjort ett jättejobb med denna. Missa heller inte länkarna som slutar med /r (som en @gunnarr -tribute?) och känner av från vilken maskin du kommer från och slussar dig utifrån det till antingen mobilsajtartikeln eller vanliga artikeln. En androgyn url, om det nu går att översätta det så.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Jesper Värn juni 8, 2011, 06:40

  Chips! Vad bra du är! Och tack för tipset om F12-gruppen. Antar att du (också) blir portad nu, när du skrivit om det?! :-) Men du behövs i media-sverige. Och dina radanteckningar är alltid bra. Jag vet att jag säger det för sällan, men du knäcker, killen! Ha det fint!

  • Emanuel Karlsten juni 8, 2011, 06:49

   Tack! Saknade dig på Djurgårdsbrunn häromdagen! Nästa gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.