≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – October 8, 2013

 1. TV: En slug tidningstjuv – Inrikes – www.st.nu:

  En oväntad vändning! Mest fascinerad över att tjuven står redo när tidningen kommer.

 2. Det här är så himla vackert av @loneydear. Gråtvackert.

 3. jimmyBoy.gif (600×338):

  Många gifar kablades ut efter partiledardebatten. Dock ingen lika elak och snygg som den här. 

 4. Louis C.K.’s Explanation of Why He Hates Smartphones Is Sad, Brilliant:

  Det här är ju faktiskt väldigt fint och vemodigt av Louis CK. Om varför han inte ger någon smartphone till sina barn. Och varför vi måste tillåta oss att vara öppna för det stora svarta hålet inom oss. Ta fem minuter och kolla!

 5. En portion meningslöst hat – Kultur & Nöjen – Sydsvenskan-Nyheter Dygnet Runt:

  Vilken välskriven illustration över varför samhället behöver mer samförstånd än hat. 

 6. Spotify fyller fem år – Nyhetsmorgon – tv4.se:

  Jag har lämnat familj och göteborg för att dra på en liten turné i dagarna. Första stoppen Nyhetsmorgon i morse, där jag pratade om Spotify, fem år. Som vanligt är det alldeles för kort för att säga något vettigt. Som att “göra en spotify” faktiskt blivit ett begrepp och något som alla mediebranscher nu försöker med. Och ännu mer “som vanligt” är det först när kamerorna slocknar som de intressanta samtalen sätter igång. Som att @depaula inte har Spotify, utan fortfarande köper skivor. Jaja, ta det för vad det är: sju minuter om Spotify i morgontv.

 7. ”Ett tråkigt Nobelpris” | Inrikes | SvD:

  Alla medier vill jobba med webbtv. Så också svd, uppenbarligen. Här sätter de en reporter framför kameran som uppenbarligen inte har någon vana. Och det är väl ok. Om det inte också såg ut som att hon hatade det. Samtidigt är jag kluven. Vi vet inte om reportern faktiskt gillar det här, vill det här. Om det är så är det klart att vi måste börja någonstans, att det får vara lite trevande första gången. Men hjälp, hoppas det stöttas och supportas här.

 8. Fox News debuts bizarre, giant tablets in its outrageous new newsroom | The Verge:

  Fox news gör framtidens tv-nyheter. Och det är svårt att tro att det inte är ett skämt. Redaktionsmedlemmar sitter med gigantiska…wel, ipads och petar. Vilket slöseri med tid! Bara för att något ser grafiskt snyggt ut innebär inte att det är ett effektivt sätt att bedriva journalistik. Jahjälp.

 9. Rödamattan |:

  Expressen experimenterar lite med ett nytt koncept. Röda mattan ska visa de senaste bilderna från röda mattan över hela världen, med extra fokus lokalt, verkar det som. Ett konstant flöde av bilder, allra mest anpassat för mobilt användande, där man kan gilla bilder och framförallt dela eller pin:a.  Och jag kan tycka att det är uppfriskande, just experimenterandet. För här verkar ingen färdig annonsör finnas, bara en lust att testa något. Om jag förstår det rätt står Mats Melke bakom upplägget, en av Expressens (när det begav sig) duktigaste konsulter.
  Och även om jag inte riktigt förstår vem som skulle fastna på det här är det ju en grej som man kan slänga upp på en halvdag. Bara för att testa om det fastnar. Så: varför inte? 

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.