≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – September 23, 2011

 1. Sydkorea och Norden bäst på IT i världen
 2. – Sverige näst bästa informationssamhälle, enligt en ny internationell undersökning. Sämst? Eritrea. Vilket på många sätt passar bra en sådan här dag då vi firar (?) att Dawit har suttit tio år i fängelse i just Eritrea.
  Jag känner mig så maktlös inför det där.

 3. Tips på bra ekonomitwittrare
 4. – @sjoshult gör bra genomgång på ekonomitwittrare – en informationskategori som var otroligt svårt att samla upp för några år sedan. Ingen bloggade, väldigt få syntes i några sociala medier.

 5. Digital katalog först ut på Expressen – Dagens Media
 6. – Alla försöka att pröva nya annonsformer måste vara välkomna. Det här var ett fantastiskt enkelt sätt. Lägg in länkar till en katalog som öppnas i en lightbox längst ner på sajten. I lightboxen har du bäddat in Issuu-bläddrare och annonsören betala för varje person som öppnar katalogen. Bra, enkelt, rätt – skapat av The Virtual Pulp Company.

 7. Dunkehallavägen 81, Jönköping – Svensk Fastighetsförmedling
 8. – Det verkar som att fruktlägenheten har fått ringar på vattnet. Nu börjar också Svensk fastighet med att göra udda fotograferingar av sina objekt – för att locka köpare.

 9. Official Google Blog: Google+: 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99… 100.
 10. – Google+ inte längre i Beta. Men vad spelar det för roll när Facebook gjort om sig så mycket att de i folkmun redan kallas Facebook+.

 11. Tech Europe’s Pick of Stockholm’s Start-Ups – Tech Europe – WSJ
 12. – Väldigt roligt att svenska iZettle – ta betalt med kort med hjälp av din iphone – får så bra recensioner i Wall street journal. ”iZettle is Europe’s answer to cardpaymentsapp Square,only its a better solution.”

 13. Instagram
 14. – Det här är en väldigt fint illustration över den våda jag just nu genomgår tillsammans med ett gäng andra. Jag återkommer snart om varför. #dendärnyagrejen

 15. Draw a Stickman
 16. – Sånt här skickar min uppdragsgivare till mig på arbetstid. Det är väldigt roligt. Men också en insikt om att tio minuter av mitt liv just försvann.

 17. Resumé: Han stjälpte mångmiljonkampanjen
 18. – Bra av Resumé att följa upp den här grejen med @nikkelin. Det ÄR konstigt av Ledarna att stoppa en åttmiljoners kampanj på grund av att några twittrare och bloggare skriver om hur de känner sig arga. Varför inte justera den? Göra den bra? I sammanhanget är @sokmotorkonsult’s bloggpost om saken intressant. Om man hade gjort det positivt, hur hade det då behandlats? http://www.naknasanningen.com/ledarna

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.