≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – September 24, 2013

 1. Sommar i P1: Här är hela sommarens topp-5 listor – Pressinformation | Sveriges Radio:

  Det här var väl intressant! Beroende på om man lyssnade på ångradio, på webben eller engagerades så mycket så att man delade ett sommarprogram på sociala medier får vi HELT olika topplistor! Jag gissar att det säger massor av saker. Och egentligen är ganska illustrativt för hur nutidens och framtidens mediekommunikation ser ut: Planerad lyssning utifrån tablå, förväntad lyssning utifrån on demand och engagerande lyssning utifrån vad du delar!

 2. Loading.se Blogg – Oskar Skog – GTA5, barn, bröst och strippklubbar:

  Den här texten om en pappa-son-relation och ett tv-spel är bland det finaste jag läst i år! Och jag blir supersugen på att Billie ska växa upp och vi får anledning att köpa hem ett GTA5 och ha egna sådana här konversationer!

 3. ”Okända hälsorisker med mobilstrålning” – Nyheter – www.na.se:

  Nerikes Allehanda missar helt att göra research och intervjuar en stiftelse som lobbar just för hälsorisker med mobilstrålning. Och det är klart att man får prata med dem, men man borde göra någon typ av koll av dem tidigare. Frågan är om det inte är lika tveksamt att, som Lärartidningen, publicera en annons från stiftelsen: https://pbs.twimg.com/media/BUm__AhCQAAE4_N.jpg:large

 4. Över tusen barn med i olaglig kartläggning – DN.SE:

  Det gör mig väldigt stolt att vara DN-medarbetare i dagar som dessa. @niklasorrenius har gjort ett fantastiskt jobb! Och givetvis är jag nyfiken på hur de fått den här informationen. Är det en polis själv som har läckt? Det är inte meningen att försöka röja källor, men med tanke på det jag skrev om förra veckan blir jag såklart nyfiken!
  I övrigt är det såklart häpnadsväckande att den Reinfeldt som höll presskonferens efter att hans favoritlags tränare hotades, nu har varit påfallande tyst.

 5. Resumé: Kommunal vann busskonflikten med sociala medier:

  Imponernade. Att mobilisera fölket i sociala medier gör att även en goliat kan uppfattas som David.

 6. Resumé: Bonnier reducerat till ett farmarlag:

  Jag antar att jag får skylla på min relativa ungdom eftersom jag inte har någon relation till Peppe Engberg sedan tidigare. Men så avväpnande slappt han skriver om Bonnier och digitala, framväxande monopol här!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.