≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat 12jan

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Joakim Jardenberg januari 12, 2010, 13:47

  Nyanserat blir ofta känslofattigt. Det här är alldeles äkta texter från alldeles äkta prenumeranter. Långvariga sådana. Jag säger inte att DN helt säkert gör fel, men om man stöter sig med många gamla läsare så gäller det att man har en plan för hur man ska attrahera nya.

  Får jag in texter från ett gäng nytillkomna läsare så lovar jag att publicera dem också ;)

  • Emanuel Karlsten januari 12, 2010, 17:49

   Jag ville nog mest flagga för att det inte var…balanserat. Utan mer personliga uttryck för att saker inte ligger rätt till.

 • Joakim Jardenberg januari 12, 2010, 14:47

  Nyanserat blir ofta känslofattigt. Det här är alldeles äkta texter från alldeles äkta prenumeranter. Långvariga sådana. Jag säger inte att DN helt säkert gör fel, men om man stöter sig med många gamla läsare så gäller det att man har en plan för hur man ska attrahera nya.

  Får jag in texter från ett gäng nytillkomna läsare så lovar jag att publicera dem också ;)

  • Emanuel Karlsten januari 12, 2010, 18:49

   Jag ville nog mest flagga för att det inte var…balanserat. Utan mer personliga uttryck för att saker inte ligger rätt till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: