≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – June 2, 2011

 1. Utlänningar får bruna id-kort – Världen – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt
 2. – Say what? Var läser jag mer om det här? Varför har det inte fått mer uppmärksamhet?

 3. Håkan Juholt får stark kritik för piratskärpet – Nyheter – Senaste nytt | Expressen – Nyheter Sport Ekonomi Nöje
 4. – Mona kan inte köpa dyra märkesväskor, då får hon neg pres. Håkan kan inte köpa billiga märkeskopior, då får han neg pres. Det är svårt att vara S-ledare.

 5. Intervjun med kungen – ord för ord – rapport | svt.se
 6. – Oj, den här texten har jag missat. Hela den skrivna intervjun med kungen, ord för ord. Här kommer nyanser fram som knappast är så tydliga som den skrivna artikeln först gav sken av. Läs! Fantastiskt mycket intressant!

 7. Barnfattigbloggen
 8. – Skolgransknings livekoncept har smittat av sig. Så fort Aftonbladet och projektchefen Maria Trägårdh gav sig in i nästa projekt så fanns inget annat alternativ än livegranskning. Så nu bloggas det allteftersom. Så mycket mer relevant, så mycket mer material som tillgängliggörs! Heja!

 9. Vi har bilder – Kulturbloggen
 10. – ABDIKERA, KUNGEN! Aftonbladets kulturblogg har hittat nakenbilderna. Det har för övrigt Annika Lantz också gjort: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4045&artikel=4535935

 11. This Guy Has My MacBook
 12. – Kille blev av med sin macbook, men har ett program installerat som fotograferar den som snott datorn. Antagligen planterat av företaget som säljer den här typen av program. Vilket bara gör det ännu smartare!

 13. Expressen.tv – United Minds TV – se TV på expressen.se
 14. – Det här är en brutal uppvisning av hur lite stjärnbloggarna behöver traditionell media. United minds tvprogram med Expressen har två gånger bjudit in och planerat med Kissies medverkan. Båda gångerna har hon inte dykt upp. Båda gångerna pratar de ändå om Kissie och irriteras över att hon inte följer medielogiken och ställer upp. United minds egna argument är att hon får fler läsare genom att ställa upp. Vilket mest av allt visar glappet mellan traditionella medier och nya plattformar. Låt oss slå fast det en gång för alla: De har aldrig behövt medier för att komma dit de är, de behöver inte medier för att behålla sin position.

 15. Hon blev blogghjälte efter sitt "avslöjande" – Hälsa – Hälsotips Träningstips Friskvård Träning | Expressen
 16. – Expressen plockar upp tråden med Egoina! Heja!

 17. Malin Lernfelt: Egoboost som ekar tomt – Ledare – www.gp.se
 18. – Det är fantastiskt smickrande när något man skriver får vidarespinns. Malin Lernfelt har skrivit en ledare som bygger på min krönika om Kenza och @Tejbz. Glatt!

 19. Debatt om skönhetsideal efter lårbilder – P3 Nyheter | Sveriges Radio
 20. – Även SR skriver om Egoina!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.