≡ Menu

Hittat, länkat och kommenterat – September 3, 2010

Och medielänkar på Tabloism 2.0

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Samuel Varg Thunberg september 3, 2010, 15:25

  Min tanke kring kvinnan i rullstol är att hon kanske inte var förlamad, även om hon själv trodde det. Och sen vid att känslomässigt möte (och med en vilja att kunna) gå förstår hjärnan att benen faktiskt finns där och hon kan ta sina första stapplande steg på många år.

  Men det gör det inte mindre ett mirakel.

 • Samuel Varg Thunberg september 3, 2010, 15:25

  Min tanke kring kvinnan i rullstol är att hon kanske inte var förlamad, även om hon själv trodde det. Och sen vid att känslomässigt möte (och med en vilja att kunna) gå förstår hjärnan att benen faktiskt finns där och hon kan ta sina första stapplande steg på många år.

  Men det gör det inte mindre ett mirakel.

 • Maria Melin september 3, 2010, 15:48

  Jag blir alltid så splittrad när jag ser den här typen av klipp. Å ena sidan så tror jag ju att Gud kan göra under, men ändå så känner jag mig så splittrad. Är det på riktigt..?

 • Maria Melin september 3, 2010, 15:48

  Jag blir alltid så splittrad när jag ser den här typen av klipp. Å ena sidan så tror jag ju att Gud kan göra under, men ändå så känner jag mig så splittrad. Är det på riktigt..?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.