≡ Menu

Om Gud var en DJ

…eller i alla fall ville göra en musikvideo om Jesus hade det antaligen sett ut såhär (via Daniel Wistrand):

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • Markus Welin september 9, 2010, 20:52

    Aha! jag missade den solklara parallellen till Jesus. Mina kompisar är faktiskt med i videon. Killen som byter däck på bilen, och han som räcker över pengarna till ”Judas”. Måste vara därför jag missade symboliken :)

  • Markus Welin september 9, 2010, 20:52

    Aha! jag missade den solklara parallellen till Jesus. Mina kompisar är faktiskt med i videon. Killen som byter däck på bilen, och han som räcker över pengarna till ”Judas”. Måste vara därför jag missade symboliken :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.