≡ Menu

Jag blir ägd av en gubbe och en 12-åring

Jag har börjat få åldersnoja. Det tar sig uttryck i alla möjliga märkliga former. En är att jag reagerar hårt när jag märker att jag inte längre förstår vad förkortningar betyder på nätet. Det gör mig skrämd på alla möjliga sätt.

Som när jag chattade med min 12-åriga syster och hon frågar ”vgd?”. Jag blev helt konfus och googlade i smyg för att kolla upp vad det betyder – och inte avslöja att jag blivit gubbe. ”Vad gör du”, betyder det tydligen.

Hursomhelst så handlade krönikan i DN om detta idag. Dagen jag blev gubbe, liksom.

Vilket lett till många glada tillrop. Men också att jag blivit ägd några gånger. Bland annat av en riktig gubbe:

Men framförallt av min 12-åriga syster. Som är helt förtjust över att hon nu ägt mig inför hela Sverige.

I dag kan hon inte sluta skicka sms om saken. I stil med det här:

Man kan säg att jag är ägd. Igen.

Här är krönikan.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • admin januari 17, 2012, 16:45

  Skön självdistans Emanuel! // @Yllet

 • Gavne D Y januari 23, 2012, 12:08

  Haha, känner helt igen mig :-) 
  Skit bra krönika också,  behövs fler sådana….      schysst att få läsa sånt om som rör oss ”lite yngre”, typ facebook chat, då det inte skrivs så mycket sånt.

  Ska bli spännande!

  Gavne, D. Y.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.